DupciaKupcia123 0 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Nick: Kupcia DupciaLink do SS: http://www55.zippyshare.com/v/yyIGWxD5/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Wrzuc screeny na forum' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1530320092' [AMXBans] ======================================= Serwer: #6 [ONLY DD2][KONKURS TOP15]Cs-Classic.pl (de_dust2) Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=1372 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Brakuje 1 ssa. Jeżeli nie dodasz go to UB nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DupciaKupcia123 0 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Brakuje 1 ssa. Jeżeli nie dodasz go to UB nie będzie. Mam 4 ssy w Folderze cs Strike więc skąd mam wziąść więcej ? o tak https://picasaweb.google.com/111855182681900552041/10Kwietnia2016?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPqu3Z_-z-_CYQ&feat=directlink Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez DupciaKupcia123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Musisz nam pokazać 5 screenów. System jest tak zaprogramowany, że wykonuje graczowi 5 ssów, więc Twoim problemem jest brakujący screen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DupciaKupcia123 0 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Musisz nam pokazać 5 screenów. System jest tak zaprogramowany, że wykonuje graczowi 5 ssów, więc Twoim problemem jest brakujący screen. a skąd ja mogę wiedzieć czy problem 'nie leży po waszej stronie i temu oprogramowaniu ? nie mam więcej ssów mam tylko 4 więc nie wyczaruje 5 , tyle mi zrobiono ss. szkoda że nie mam wycinka z konsoli.... ale mi chodzi o wycinek z gry gdzie pisze screenshot player itd.. kiedyś tak miałem jak mi robiono Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez DupciaKupcia123 Wycinek z konsoli możesz skopiować podczas próby łączenia się na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 a skąd ja mogę wiedzieć czy problem 'nie leży po waszej stronie i temu oprogramowaniu ? nie mam więcej ssów mam tylko 4 więc nie wyczaruje 5 , tyle mi zrobiono ss. szkoda że nie mam wycinka z konsoli.... ale mi chodzi o wycinek z gry gdzie pisze screenshot player itd.. kiedyś tak miałem jak mi robiono Nie ma takiej możliwości, plugin robi 5 screenów, 1,2,3,4,5 po czym ban idzie. Jest to w takiej kolejności. Ty mówisz że dostałeś 4 i ban? Nie możliwe. Czas na wstawienie screena kończy się dziś o 20:50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DupciaKupcia123 0 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 To skąd mam go wziąść? Mam w folderze tylko 4ssy odrazu po zrobieniu zarejestrowalem się tutaj i wstawiłem w kilka minut, a Teraz mam niby dostać bana za niewinność, skąd mam wiedzieć czemu nie mam 5ssa? Jak mam tylko 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Czas na wstawienie screenów minął. Ban. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi