SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Dzięki za drugą już nominację Marinie. No to lecimy. Pytanie zadane przez: Marinę [P]: Mój pies wcale Ciebie nie woli, czemu kłamiesz? XD [O]: Woli mnie, a ty nie możesz się z tym pogodzić. Jak do Ciebie przyjeżdżam to bardziej cieszy się na mój widok niż na twój i nie raz to udowadniałem! [P]: Wiesz, że mnie denerwujesz? ._. [O]: Wiem. Robię to, ponieważ często marudzisz [P]: ? [O]: [P]: Cieszysz się, że Cię nominowałam? [O]: W sumie mi to obojętne, z jednej strony Ci co chcieli się czegoś o mnie dowiedzieć to dostali szansę, a z drugiej wolę być :ninja: [P]: Czy mnie zabijesz? :c [O]: To się okaże. ^^ [P]: Jak możesz pić taką gorącą herbatę? [O]: Gorąca (w miarę rozsądku) jest świetna, to ty pijesz zimną. Jeszcze na dodatek zawsze nie dopijasz. [P]: Przestaniesz dissować się z Weroniką? [O]: Nie, my się dissujemy z pasji. [P]: Przestaniesz przeglądać mojego librusa? XD [O]: Nie, muszę patrzeć czy się uczysz czy obijasz. [P]: Instagram jest mój, wiesz o tym? [O]: Tak, a później się obudziłaś. [P]: I na koniec, czemu mnie nie lubisz? :c [O]: Nie, dobrze o tym wiesz. Zresztą ty mnie też nie lubisz ^^ Pytanie zadane przez: Omєgę * [P]: Czym jeździsz [O]: Najczęściej Audi S8, A6, Q7. [P]: Jak się zapoznałeś z Mariną [O]: Zaczęła mi grozić na SB, następnie wyzywaliśmy się na ts.. No i tak jakoś się potoczyło. [P]: Lubisz jeździć na rowerze? [O]: Uwielbiam *.* Kiedyś był taki temacik... [P]: Lubisz chodzić po supermarketach? [O]: Lubię, ale najczęściej już mam konkretny cel, a nie chodzić, po to by chodzić. [P]: Dlaczego pies mariny woli Ciebie? [O]: Bo ona go męczy. [P]: Jaki masz kolor włosów? [O]: Brunet. [P]: Ulubiony zespół muzyczny [O]: Hm.. Nie mam może zespołu, ale gościa, który robi dobrą muzykę. "Feint" Tutaj jeden z mixów [P]: Ulubiony aktor [O]: Lubię dużo, ale takich trzech najlepszych to Tom Hanks i Jason Statham + serialowy: Andrew Lincoln [P]: Co wolisz. Zime czy lato? [O]: Stawiam na równi, ponieważ uwielbiam kitesurfing i narty. [P]: Komputer czy Laptop [O]: Komputer stacjonarny. [P]: Coca cola czy Pepsi [O]: Pepsi. [P]: Smak słodki czy kwaśny? [O]: Słodki. [P]: Ulubiony przedmiot w szkole [O]: Programowanie strukturalne i obiektowe. [P]: Umiesz pływać? [O]: Tak. [P]: Palisz? [O]: Nie. [P]: Pijesz alkohol* [O]: Nie. [P]: Czy chcesz mieć dzieci [O]: Tak, owszem. Najlepiej syna. [P]: Czy chcesz wyjść za mąż? [O]: Chyba raczej, ożenić się. Ożenić chcę, a wyjść za mąż nie. [P]: Jak byś nazwał swoje dziecko? [O]: Nie mam pojęcia, dogadałbym to ze swoją drugą połówką, ale wolałbym jakieś zwyczajne imię. [P]: Ulubiona gra? [O]: The Last Of Us. [P]: Czym się zajmujesz? [O]: Nie wiem co dokładnie odpowiedź, bo nie za bardzo sprecyzowane. Uczę się? [P]: Ulubiona gra z dzieciństwa [O]: Contra, CS 1.6, Mario, Far Cry. [P]: Ulubiony Kolor [O]: Ostatnio się miotam, ale raczej pomarańczowy. [P]: Skype vs Ts3? [O]: TS3 only. [P]: Masz jakieś zwierze? Oprócz małego węża? XD [O]: Śmieszek, hihihi. Mam 2 psy. [P]: Jak spędzasz wolny czas? [O]: Różnie. Grając w csa, grając w inne gry, wychodząc gdzieś ze znajomymi, rower, przebywanie z Mariną, ucząc się. Różnie to bywa. [P]: Jakie posiadasz słuchawki [O]: Posiadam kilka, aktualnie na uszach QPADy QH- 1339, bo SSy Elite w naprawie. [P]: Ulubiony baton? [O]: Brak. Pytanie zadane przez: Weronikę [P]: Co tam, sojuszniku? [O]: W porządku moja sojuszniczko, a jak u Ciebie? Jak się trzymasz ? [P]: Powiesz jakie mam z tego profity? [O]: Sama musisz to odkrywać [P]: Lubisz mnie? [O]: Tak, bardzo ^^ (szok?) [P]: Nauczysz mnie grać w go? [O]: Ty się w ogóle chcesz tego nauczyć, czy pozostaniesz przy tym dinozaurze swoim? [P]: Może idziemy na Dinozaura? XD [O]: NIE XD [P]: Jakie piwo dzisiaj piłeś, "smakoszu"? [O]: Żadne. Nie piję Weroniko! [P]: Skończysz mi robić ssy? [O]: [P]: :ninja: ? [O]: :ninja: Pytanie zadane przez: Q♥een (zadane na PW, ponieważ nie zdążyła dodać pytań normalnie do tematu.) [P]: Kiedy znów będziemy się wyzywać? :v [O]: My? Co? Ja? Ja nigdy Ciebie nie wyzywałem lapsie. ^^ [P]: Znów mam Ci przypominać regulamin ? [O]: Przecież ty go sama nie znasz buraku XD. [P]: " kiedyś Cie pocisnę, pocisnęęę, jestem coraz blizeeeeeeeej... " [O]: JESTEŚ CORAZ BLIŻEJ DNA NANANANANA. [P]: Jak tam, dużo pracy masz w UBT ? xD [O]: No jest hardo. 1- 2 zgłoszenia na miesiąc, ale daję dzielnie radę! [P]: Z drugą połówką wszystko dobrze? :pije: [O]: Śmieszek xD W porządku [P]: Liczę na wspólną grę, ehm... <_< [O]: Wystarczy napisać! Znowu będę carry robił ci z silvera 1? [P]: :fight: [O]: :laser: "Zawsze ten sam błąd, przychodzą z nożami i baseballami na strzelaninę" ^^ A teraz nominuję pana Semiego. Powodzenia ^^! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Jezu XDDDDD. ZGINIESZ ZA TEGO SS'a........... Odpowiedzi śmieszne lamusku. Masz tego lajka :ninja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 [P]: Mój pies wcale Ciebie nie woli, czemu kłamiesz? XD [O]: Woli mnie, a ty nie możesz się z tym pogodzić. Jak do Ciebie przyjeżdżam to bardziej cieszy się na mój widok niż na twój i nie raz to udowadniałem! yyyy, nie? [P]: Czy mnie zabijesz? :c [O]: To się okaże. ^^ już mam się bać? [P]: Jak się zapoznałeś z Mariną [O]: Zaczęła mi grozić na SB, następnie wyzywaliśmy się na ts.. No i tak jakoś się potoczyło. nigdy Ci nie groziłam. Doczekałam się w końcu, za to przedłużanie jutro sobie inaczej pogadamy XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi