SzeregowiecPL 2,439 Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 Dzięki za drugą już nominację Marinie. No to lecimy. Pytanie zadane przez: Marinę [P]: Mój pies wcale Ciebie nie woli, czemu kłamiesz? XD [O]: Woli mnie, a ty nie możesz się z tym pogodzić. Jak do Ciebie przyjeżdżam to bardziej cieszy się na mój widok niż na twój i nie raz to udowadniałem! [P]: Wiesz, że mnie denerwujesz? ._. [O]: Wiem. Robię to, ponieważ często marudzisz [P]: ? [O]: [P]: Cieszysz się, że Cię nominowałam? [O]: W sumie mi to obojętne, z jednej strony Ci co chcieli się czegoś o mnie dowiedzieć to dostali szansę, a z drugiej wolę być :ninja: [P]: Czy mnie zabijesz? :c [O]: To się okaże. ^^ [P]: Jak możesz pić taką gorącą herbatę? [O]: Gorąca (w miarę rozsądku) jest świetna, to ty pijesz zimną. Jeszcze na dodatek zawsze nie dopijasz. [P]: Przestaniesz dissować się z Weroniką? [O]: Nie, my się dissujemy z pasji. [P]: Przestaniesz przeglądać mojego librusa? XD [O]: Nie, muszę patrzeć czy się uczysz czy obijasz. [P]: Instagram jest mój, wiesz o tym? [O]: Tak, a później się obudziłaś. [P]: I na koniec, czemu mnie nie lubisz? :c [O]: Nie, dobrze o tym wiesz. Zresztą ty mnie też nie lubisz ^^ Pytanie zadane przez: Omєgę * [P]: Czym jeździsz [O]: Najczęściej Audi S8, A6, Q7. [P]: Jak się zapoznałeś z Mariną [O]: Zaczęła mi grozić na SB, następnie wyzywaliśmy się na ts.. No i tak jakoś się potoczyło. [P]: Lubisz jeździć na rowerze? [O]: Uwielbiam *.* Kiedyś był taki temacik... [P]: Lubisz chodzić po supermarketach? [O]: Lubię, ale najczęściej już mam konkretny cel, a nie chodzić, po to by chodzić. [P]: Dlaczego pies mariny woli Ciebie? [O]: Bo ona go męczy. [P]: Jaki masz kolor włosów? [O]: Brunet. [P]: Ulubiony zespół muzyczny [O]: Hm.. Nie mam może zespołu, ale gościa, który robi dobrą muzykę. "Feint" Tutaj jeden z mixów [P]: Ulubiony aktor [O]: Lubię dużo, ale takich trzech najlepszych to Tom Hanks i Jason Statham + serialowy: Andrew Lincoln [P]: Co wolisz. Zime czy lato? [O]: Stawiam na równi, ponieważ uwielbiam kitesurfing i narty. [P]: Komputer czy Laptop [O]: Komputer stacjonarny. [P]: Coca cola czy Pepsi [O]: Pepsi. [P]: Smak słodki czy kwaśny? [O]: Słodki. [P]: Ulubiony przedmiot w szkole [O]: Programowanie strukturalne i obiektowe. [P]: Umiesz pływać? [O]: Tak. [P]: Palisz? [O]: Nie. [P]: Pijesz alkohol* [O]: Nie. [P]: Czy chcesz mieć dzieci [O]: Tak, owszem. Najlepiej syna. [P]: Czy chcesz wyjść za mąż? [O]: Chyba raczej, ożenić się. Ożenić chcę, a wyjść za mąż nie. [P]: Jak byś nazwał swoje dziecko? [O]: Nie mam pojęcia, dogadałbym to ze swoją drugą połówką, ale wolałbym jakieś zwyczajne imię. [P]: Ulubiona gra? [O]: The Last Of Us. [P]: Czym się zajmujesz? [O]: Nie wiem co dokładnie odpowiedź, bo nie za bardzo sprecyzowane. Uczę się? [P]: Ulubiona gra z dzieciństwa [O]: Contra, CS 1.6, Mario, Far Cry. [P]: Ulubiony Kolor [O]: Ostatnio się miotam, ale raczej pomarańczowy. [P]: Skype vs Ts3? [O]: TS3 only. [P]: Masz jakieś zwierze? Oprócz małego węża? XD [O]: Śmieszek, hihihi. Mam 2 psy. [P]: Jak spędzasz wolny czas? [O]: Różnie. Grając w csa, grając w inne gry, wychodząc gdzieś ze znajomymi, rower, przebywanie z Mariną, ucząc się. Różnie to bywa. [P]: Jakie posiadasz słuchawki [O]: Posiadam kilka, aktualnie na uszach QPADy QH- 1339, bo SSy Elite w naprawie. [P]: Ulubiony baton? [O]: Brak. Pytanie zadane przez: Weronikę [P]: Co tam, sojuszniku? [O]: W porządku moja sojuszniczko, a jak u Ciebie? Jak się trzymasz ? [P]: Powiesz jakie mam z tego profity? [O]: Sama musisz to odkrywać [P]: Lubisz mnie? [O]: Tak, bardzo ^^ (szok?) [P]: Nauczysz mnie grać w go? [O]: Ty się w ogóle chcesz tego nauczyć, czy pozostaniesz przy tym dinozaurze swoim? [P]: Może idziemy na Dinozaura? XD [O]: NIE XD [P]: Jakie piwo dzisiaj piłeś, "smakoszu"? [O]: Żadne. Nie piję Weroniko! [P]: Skończysz mi robić ssy? [O]: [P]: :ninja: ? [O]: :ninja: Pytanie zadane przez: Q♥een (zadane na PW, ponieważ nie zdążyła dodać pytań normalnie do tematu.) [P]: Kiedy znów będziemy się wyzywać? :v [O]: My? Co? Ja? Ja nigdy Ciebie nie wyzywałem lapsie. ^^ [P]: Znów mam Ci przypominać regulamin ? [O]: Przecież ty go sama nie znasz buraku XD. [P]: " kiedyś Cie pocisnę, pocisnęęę, jestem coraz blizeeeeeeeej... " [O]: JESTEŚ CORAZ BLIŻEJ DNA NANANANANA. [P]: Jak tam, dużo pracy masz w UBT ? xD [O]: No jest hardo. 1- 2 zgłoszenia na miesiąc, ale daję dzielnie radę! [P]: Z drugą połówką wszystko dobrze? :pije: [O]: Śmieszek xD W porządku [P]: Liczę na wspólną grę, ehm... <_< [O]: Wystarczy napisać! Znowu będę carry robił ci z silvera 1? [P]: :fight: [O]: :laser: "Zawsze ten sam błąd, przychodzą z nożami i baseballami na strzelaninę" ^^ A teraz nominuję pana Semiego. Powodzenia ^^! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weronikaa 3,302 Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 Jezu XDDDDD. ZGINIESZ ZA TEGO SS'a........... Odpowiedzi śmieszne lamusku. Masz tego lajka :ninja: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina. 1,405 Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 [P]: Mój pies wcale Ciebie nie woli, czemu kłamiesz? XD [O]: Woli mnie, a ty nie możesz się z tym pogodzić. Jak do Ciebie przyjeżdżam to bardziej cieszy się na mój widok niż na twój i nie raz to udowadniałem! yyyy, nie? [P]: Czy mnie zabijesz? :c [O]: To się okaże. ^^ już mam się bać? [P]: Jak się zapoznałeś z Mariną [O]: Zaczęła mi grozić na SB, następnie wyzywaliśmy się na ts.. No i tak jakoś się potoczyło. nigdy Ci nie groziłam. Doczekałam się w końcu, za to przedłużanie jutro sobie inaczej pogadamy XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts