krolcebuli 3 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Nick: kedzior.Link do SS: brak http://forum.cs-classic.pl/topic/46816-krol-cebuli/Wycinek z konsoli(bez IP)*: Server # 148 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : krol cebuli [AMXBans] Reason : ' Wrzuc screeny na forum ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 3457 Serwer: CS:GO MOD Link do bana: http://amxbans.cs-cl...ist.php?bid=962 Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Postanowiłem powiedzieć prawdę i tylko prawdę. Nie liczę na UB chodz chciałbym pograć jeszcze z wami A więc tak: Wszystko się zaczęło na innym serwerze CS:GO MOD. Zaprzyjaźniłem się tam z kilkoma innymi osobami. Gramy tam od lutego. Ale serwer zaczął upadać. My jako kałaszki nie mogliśmy przezyc że zabijają nas silvery z wh. I też jak tacy debile pobraliśmy to gówno. I ja jak większy debil chciałem sprawdzić czy to działa i tak zabiłem Ganje ( link przy ss ). Ale potem naprawdę wyłączyłem WH. Koniec końców serwer upadł, a tu mam bana. Wiem, że przez moją głupotę raczej UB nie dostanę, ale bardzo proszę o ostatnią szansę. Wiem, że wy sobie myślicie, że miałem raz to będę miał drugi. Obiecuje (wiem ile warte są moje obietnice) nie będę grał na WH i AImie oraz innych czitach. Bardzo mi zależy na tym serwerze Jak będzie trzeba to nawet mogę demko każdej mojej gry nagrywać Strasznie mi zależy, abym mógł grać z tak fajnym towarzystwem. Bardzo prosze o tą ostatnią szansę Sam poloczek powiedział, że wygląda to tak jakby było on/off to prawda bo testowałem te gówno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 zależy ci na serwie a grałeś na wh, i to 2x! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi