krolcebuli 3 Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 Nick: kedzior.Link do SS: brak http://forum.cs-classic.pl/topic/46816-krol-cebuli/Wycinek z konsoli(bez IP)*: Server # 148 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : krol cebuli [AMXBans] Reason : ' Wrzuc screeny na forum ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 3457 Serwer: CS:GO MOD Link do bana: http://amxbans.cs-cl...ist.php?bid=962 Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Postanowiłem powiedzieć prawdę i tylko prawdę. Nie liczę na UB chodz chciałbym pograć jeszcze z wami A więc tak: Wszystko się zaczęło na innym serwerze CS:GO MOD. Zaprzyjaźniłem się tam z kilkoma innymi osobami. Gramy tam od lutego. Ale serwer zaczął upadać. My jako kałaszki nie mogliśmy przezyc że zabijają nas silvery z wh. I też jak tacy debile pobraliśmy to gówno. I ja jak większy debil chciałem sprawdzić czy to działa i tak zabiłem Ganje ( link przy ss ). Ale potem naprawdę wyłączyłem WH. Koniec końców serwer upadł, a tu mam bana. Wiem, że przez moją głupotę raczej UB nie dostanę, ale bardzo proszę o ostatnią szansę. Wiem, że wy sobie myślicie, że miałem raz to będę miał drugi. Obiecuje (wiem ile warte są moje obietnice) nie będę grał na WH i AImie oraz innych czitach. Bardzo mi zależy na tym serwerze Jak będzie trzeba to nawet mogę demko każdej mojej gry nagrywać Strasznie mi zależy, abym mógł grać z tak fajnym towarzystwem. Bardzo prosze o tą ostatnią szansę Sam poloczek powiedział, że wygląda to tak jakby było on/off to prawda bo testowałem te gówno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 zależy ci na serwie a grałeś na wh, i to 2x! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts