dejw8 1 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Nick: dejw Link do SS: --- Wycinek z konsoli(bez IP)*: --- Serwer: FFA 3 maps CS:GO. Link do bana: http://threemapsocscgo.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:129248352&advType=steamid Grałem sobie spokojnie na serwerze strzelałem zwykłe głowy (przynajmniej dla mnie), gdy nagle ktoś zaczyna mnie posądzać o Aim/Triggerbot. I co? I ban... Jeżeli admin, który mi dał bana (Miverse) nie wieży, że tak strzelam praktycznie codziennie to zapraszam do wspólnego MM'a lub mapy 1v1 Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez SzeregowiecPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Proszę Administratora o dostarczenie dema. Czas 23 godziny. Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez SzeregowiecPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Dobra witam tutaj demko : http://speedy.sh/j9Fjd/dem-de-inferno-1460322120-1460323500.zip Pomijam już pistoletówke bo tam ludzie się wygłupiali "robili węża" ale mniejsza i do rzeczy. 1 akcja - 3:56-4:25 Bardzo ładne 5 fragów szkoda ,że wychodziłeś na pewniaka i obracałeś się akurat przypadkowo gdzie stali tt. Ten hs na bloodmanie na midzie to po prostu kwintesencja Twojego skilla tak szybko sie obrócić nie wiedząc że ktoś tam jest i idealnie 1 pestka w głowę, czapki z głów nie mam pytań . Lecimy dalej. 2 akcja - 5:25-5:40. Twój movement mnie zaciekawił wychodziłeś na pewniaka, potem gdy zobaczyłeś ziomka który do Ciebie biegnie cofnąłeś się i strzeliłeś hs. Może normalna reakcja nwm ile czasu spędzasz na "trening" w cs'a. Ten 2 frag znowu na Bloodmanie po prostu nie mam pytań strzeliles praktycznie zanim on wyszedł i zdążył Cię zobaczyć dla mnie jest to bardzo dziwne i podejrzane zwłaszcza , że cały serwer narzekał na Ciebie. Następne. 3 akcja - około 9:50 minuty "zobaczyłeś" ,że jeden z ct skraca mida odwróciłeś się żeby pewnie strzelić nieziemskiego hsa ale nagle zrezygnowałeś i poszedłeś rozdać kolejne głowy. 4 akcja 11:20-12:35 Tutaj to już pokazałeś swój niesamowity refleks i pestki niczym Scream dla mnie są to zbyt szybkie i nie ludzkie ruchy i reakcje.Jeszcze trochę później zaprezentowałeś pokaz bunnyhopów , tak jak wspominałeś jest to kwintesencja 3kh na "różnych" kontach. 90% około hs robi wrażenie na tyle fragów nwm po ile tam dziennie h trenujesz , ale ja jestem pewny , że coś masz. Na mirage też już zaczynałeś swój pokaz , ale dopiero na inferno mnie zafascynowałeś. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Demko na przyszłość proszę upladować na "zippyshare", bo nikt nie ma zamiaru pobierać 20 mb 30 minut. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 WallHack jest na 100%. Bardzo, bardzo możliwe, że występuje też tu silent aim. Tak czy siak jest odpalony na pewno. Wiele grałem, wiele widziałem. Typ jest odpałem. Tłumaczenia, że ma 3,5kh na innym koncie w ogóle mnie nie interesują. Znam typa, który cheatuje i kupuje konta co miesiąc bo dostaje bany, gdzie jest po 3-4k h i 12 lat na steam więc to żadne tłumaczenie. Do odstrzału. Perm zostaje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi