Bracon33 36 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Wpisywanie kodów Po włączeniu Gta Sa odrazu wpisujemy kody zawarte poniżej czekamy aż wyskoczy w lewym górnym rogu wyskoczy komenda . Kody do Gta Sa -LXGIWYL – Pierwszy poziom broni -PROFESSIONALSKIT - Drugi poziom broni -UZUMYMW - Trzeci poziom broni -HESOYAM -Nieśmiertelność -FULLCLIP - Nieskończona amunicja, nie trzeba przeładowywać -AEZAKMI – Nie będziesz nigdy ścigany przez policję -TOODAMNHOT -Pogoda -ROCKETMAN – Jetpack -MONSTERMASH - Dostajesz Monster Trucka Mam nadzieje że pomogłem Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez Bracon33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Wszystkie kody znajdziecie tutaj : http://kody.info.pl/Kody-do-Grand_theft_auto_-_San_andreas_(GTA_-_San_andreas).html (proszę od administratorów i modów nie uważać tego jako reklama tylko chcę pomóc innym graczom) Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez MrDevix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhsS 5 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Moim zdaniem Kody psują tylko rozgrywkę... To nie jest zbytnio potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi