Bracon33 36 Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 (edited) Wpisywanie kodów Po włączeniu Gta Sa odrazu wpisujemy kody zawarte poniżej czekamy aż wyskoczy w lewym górnym rogu wyskoczy komenda . Kody do Gta Sa -LXGIWYL – Pierwszy poziom broni -PROFESSIONALSKIT - Drugi poziom broni -UZUMYMW - Trzeci poziom broni -HESOYAM -Nieśmiertelność -FULLCLIP - Nieskończona amunicja, nie trzeba przeładowywać -AEZAKMI – Nie będziesz nigdy ścigany przez policję -TOODAMNHOT -Pogoda -ROCKETMAN – Jetpack -MONSTERMASH - Dostajesz Monster Trucka Mam nadzieje że pomogłem Edited April 11, 2016 by Bracon33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDevix 208 Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 (edited) Wszystkie kody znajdziecie tutaj : http://kody.info.pl/Kody-do-Grand_theft_auto_-_San_andreas_(GTA_-_San_andreas).html (proszę od administratorów i modów nie uważać tego jako reklama tylko chcę pomóc innym graczom) Edited April 11, 2016 by MrDevix Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhsS 5 Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Moim zdaniem Kody psują tylko rozgrywkę... To nie jest zbytnio potrzebne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,606 Posted July 16, 2016 Share Posted July 16, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts