toxicdeth 44 Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 (edited) Siemka.. mój kolega dostał bana na tym jakże pięknym serwerze , gdzieś rok temu... Po może... tygodniu zaczął grać na AB (Aktywnym Banie) Po może 6-7 miesiącach Dostał bana za to Permanentnego Chciałbym sobie z nim pograć na jakimś Jb ,ale jak wiemy ten jest najlepszy ,fajna administracjia ... i w ogóle ,a on ma na nim bana ....Chłopak się opamiętał i bardzo tego żałuje i obiecuje poprawę. Jego nick : Siemankoo Mój nick : Too-mi Edited April 12, 2016 by toxicdeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygus 2,407 Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 UB odpada. Dostal SSY których nie wstawił do dziś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygus 2,407 Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts