MalySzaryCzlowiek 1 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 1.Nick:Mały Szary Człowiek 2.Imię:Kuba 3.Wiek:15 4.Znajomość Sourcebans(1-10): 10 5.Sprawny i Działający Mikrofon: Tak 6.Składka(tak/nie): tak 7.Link Do Swojego GameMe: http://classicffa.gameme.com/m/playerinfo/461321?uid=77017a9a739cfbe362b2ba6a2ca4d0eb 8.Parę Słow o Sobie : Nazywam się Kuba chodze do klasy 2 gimnazjum ,interesuje się piłką nożną , oraz dużo czasu spędzam na rower , posiadam wade wymowy ,,R", mam 170 cm wzrostu błękitne oczy ciemne włosy jestem zabawny oraz skromnym 15 Latkiem :# 9:Dlaczego chciałbyś zostać administratorem:Chciałbym zwalczać zło panujące na serwerze , często spotykam sie z sytuacją w której powinien zareagowac admin a takiego aktualnie niema na dr , dogaduje się z ludzimi ; nie powinno być ze mną problemów 10.Steam_ID:STEAM_0:0:95699152 11.Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2 h dziennie :# 12.W jakich godzinach grasz : 18-21 w tygodniu oraz w weekend 13.Staż w CounterStrike Global Ofensive: 1 Rok i około 3 Miesiące /1350 H w CSGO 14.Czy Posiadałeś juz Admina : Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronald0 9 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Na tak. +/- Wiek + Mikrofon +Po podaniu widać, że chłopak da radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Jestem na Tak Wiek Sourcebans Mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDragomix 18 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Witam Znam ciebie nie od dziś ale miałeś administratora na okres próbny To że miałeś ten okres próbny nie znaczy że ciebie przyjmą na 100% Moim zdaniem i chyba jak wszystkich innych nie sprawdzałeś się jako administrator więc zostałeś usunięty z funkcji administratora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziQu1 30 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Moim zdaniem i chyba jak wszystkich innych nie sprawdzałeś się jako administrator więc zostałeś usunięty z funkcji administratora Nie wyleciał że się nie sprawdzał tylko za aktywność. Jestem na Nie Dopiero co wyleciałeś za aktywność,spójrzmy na stare podanie Krissa i Freda jak napisali od razu po degradacji za aktywność Shino wtedy odrzucił ich podania, skoro nie przyjął podania Krissa i Freda po degradacji ,to twojego podania tak samo powinien nie przyjąć, Daj sobie czas tydzień może dwa tygodnie (jeżeli nie zostanie przyjęte) . Lecz to jest tylko moje zdanie. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Nie wyleciał że się nie sprawdzał tylko za aktywność. Jestem na Nie Dopiero co wyleciałeś za aktywność,spójrzmy na stare podanie Krissa i Freda jak napisali od razu po degradacji za aktywność Shino wtedy odrzucił ich podania, skoro nie przyjął podania Krissa i Freda po degradacji ,to twojego podania tak samo powinien nie przyjąć, Daj sobie czas tydzień może dwa tygodnie (jeżeli nie zostanie przyjęte) . Lecz to jest tylko moje zdanie. Pozdrawiam Napisał wszystko co ja mogłem napisać. Poczekaj jeszcze chwilę i pokaż znowu, że Ci zależy, złóż wtedy podanie, będę czekał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi