MaeStr0 0 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opis problemu : Nie mogę wejść w sklep. Non stop steam ładuje niby stronę ze sklepem lecz nie mogę dalej w nią wejść ponieważ przypomina mi o STEAM TOKENIE ... A nie chcę go. Nawet strony w dół przesunąć nie mogę. ScreenShot : System Operacyjny : Windows 8.1 Inne : Proszę o szybką pomoc. Chciałbym popatrzeć za grami lecz nie mam jak. Pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pauulyn 121 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Steam token jest opłacalny. Polecam zrobić na telefon, przynajmniej nikt ci konta nie ukradnie xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) Tak jak napisała polopirynka, jak widać masz przypisany numer do konta spróbuj zrobić ten token a jak go nie chcesz to po tym usuń i powiedz czy problem się pojawi. A jak nie to spróbuje coś więcej napisać. #EDIT: Nigdy takiego czegoś nie miałem ale może tak jak mówi Myszaty. Edytowane 15 Kwietnia 2016 przez WujoS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszaty 4 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Też mi się to wyświetla ale jak zjedziesz na dół to możesz to pominąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi