KRISSIU 16 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 1. Nick: KRISS2. Imię: Krzysztof3. Wiek: 144. Znajomość Sourcebans (1-10): 9/105. Sprawny i działający mikrofon**: Tak6. Składka (tak/nie): Nie7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/2509898. Parę słów o sobie **: Jestem Krzysiek. Mam prawie 15 lat. Mieszkam w Piotrkowie Trybunalskim. Jestem przyjaznym i miłym człowiekiem. Dobrze dogaduję się z każdym z Administratorów. Preferuję gry Survivalowe, ale od jakiegoś czasu częściej gram na serwerze Deathrun.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Czasami gdy jestem na serwerze i widzę osobę łamiącą regulamin piszę z prośbą do adminów o wejście na serwer, a gdy już wejdą to podejrzany wyjdzie z serwera lub kończy się czas mapy. Dlatego sam także chciałbym móc temu zaradzić.10. Steam_ID: STEAM_0:1:7521757711. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Godzinę dziennie12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 15-23, Weekendy 10-2313. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1420h14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Plusy +Miałeś Już Admina +Czas na grę +Staż CS:GO +Staż Jako Admin +Ilość spędzonego czasu na serwerze Minusy - Wiek Podliczmy - 5+ i 1- Jestem Na Tak ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Nadrobiłeś aktywność, jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Jestem na Nie Brak skladki i jak ty chcesz wykupic admina bez skladki Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalySzaryCzlowiek 1 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Jestem Na Tak : - Byłeś już adminem - Jesteś przyjazny , można sie z tobą pośmiać -Dużo Czasu Na Serwerze ///////////////////////////////////// Troche Słabo z Wiekiem Ale Ogólnie to Pozytywnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDragomix 18 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Nadrobiłeś aktywność na serwerze masz tylko jeden minus ten wiek ale ogólnie jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Nie mam co do Ciebie zastrzeżeń, mimo wieku prezentujesz swoją osobą wysoki poziom, jak najbardziej chcę Cię widzieć znowu w gronie administracji. Zgłoś się do mnie na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi