Reniaa 848 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 1. Nick: Reniaa 2. Imię: Renata , kazdy mowi Renia i niech tak zostanie 3. Wiek: 20 latek, ale juz coraz blizej do hot 21 4. Znajomość AMX (1-10): 9/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Nadal nie, ale mam nadzieje , ze juz blizej niz dalej do posiadania go 6. Składka (tak/nie): Oczywiscie, ze tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Reniaa/193.33.176.64:27015/ 8. Parę słów o sobie **: Wszyscy mnie juz doskonale znacie . Wiecie , ze potrafie byc wredna, niemiła , nerwowa , ale wiele osób potrafi mnie zrozumiec i się ze mna dogadac . Wiadomo , kobieta zmienna jest .! CO by tu napisac... hm.. Mam na imie Renia, jestem ze Szczercowa i mam prawie osmiomiesiecznego synka . Status zwiazku : zareczona takze PAnowie zero podrywania hahaha zarcik xd Jak to Kenyss napisal że jestem szalona, a to , ze gram szalencem do mnie pasuje . 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**: Slaba aktywnosc obecnych adminow, pelno odpalow, rosyjskich reklam doprowadza do tego, ze mnie nerwica bierze i kawa od ktorej jestem uzalezniona mi nie pomaga xd. MAm sentyment do tego serwera i nie chce, zeby "odpaly" utrudnialy innym graczom gre, a zalezy mi takze na milej atmosferze na serwerze . 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: KAzda wolna chwila gdy maly spi oraz gdy sie nie ucze do egzaminow. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Tak jak wyzej pisalam, kazda wolna chwila od naukki i w momentach gdy maly robi sobie drzemke. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Okolo dwoch trzech lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Pewnie, ze tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Jestem na TAK. +Reniaa jest git +ogarnia system +doświadczona w roli admina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Jestem na Tak Amx Wiek Doswiadczenie ma Renia czyli Renata Mila Pozdrawiam kropka czyli . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Na tak WIek + Amx+ Mikro ? ( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Na TAKAmxMiłaWiekJakieś doświadczenie w byciu adminem już ma. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoteczeQ 123 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Na TAK Chyba nie muszę wypisywać dlaczego (up) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Na Tak. +Wiek +AMX +Składka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichciO 31 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Fajnie sie czyta jak wg niektorych 35 godzin tygodniówki to mało.. Ale mimo tego jestem na tak. Komunikatywna (czasami), doświadczona, spostrzegawcza. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk 25 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 A ja jestem na nie, jak ktoś strzela fochy kiedy przyjmowani są inni admini to powinien być w swoim postanowieniu konsekwentny. Szantaż emocjonalny opiekunów się nie udał to teraz chcesz wrócić? Poza tym zapamiętałem, że często ulegała emocjom ale sama przyznaje że potrafi być wredna niemiła i nerwowa z czym całkowicie się zgadzam. No i stanowczo za dużo emotek w tekście, to nie jest wiadomość do kolegi z gadu-gadu więc uważam że jakieś minimum formalizmu powinno zostać zachowane. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaaB00M 9 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Ja Jestem na tak: +wiek +doświadczenie +ogarnia +AMX +składka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi