BoteczeQ 123 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: BoteczeQ 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): gracz 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Boteczek 4.IP/SID oskarzanego*: #6 Boteczek STEAM_2:0:2052560677 217.96.68.11 Nonsteam 5.Data i godzina: gra od bodajże 14 az do teraz 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): swiadkowie napewno by się znaleźli jak trzbea 7.Opis sytuacji: Można coś takiego ocenić jako podszywkę pod nick? Mnie osobiście to bardzo denerwuje a inni mogą mnie mylić z nim. @edit. Racja był Boteczekk, był też Boteczeki ale mam IP tylko tego, może to ten sam. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez BoteczeQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Dokładny nick to Boteczekk . I faktycznie taka osoba jest ostatnio na serwerze . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Popieram. Niestety nie raz wizialam ten nick iniestety mylilam sie wielokrotnie ... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichciO 31 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Podszywka jest wtedy gdy ktos ma identyczny nick jak Ty, a nie podobny. Jest BoteczeQ i Boteczek, z tego nicku Ci na klasę z Twoim lv nie wejdzie, ma oddzielne gt wiec to nie jest podszywka i raczej nie mamy prawa banować za to. Ewentualnie jak jest osoba z przedrostkiem (1) BoteczeQ, wtedy mamy prawo podejrzewać że w rzeczywistości ma Nick taki jak Ty i można go wyrzucić z serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Niestety tak jak mówili przedmówcy: to nie jest podszywka, osoba na tym nicku ani nie ma twoich premek, vipa i serwer nie pyta o hasło. Tak samo jakby ktoś grał na nicku ONION, a mój nick to ORION podobne, ale inne. Odrzucam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi