Krowa 4 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 1. Nick: Krowa 2. Imię:Patryk 3. Wiek:20 4. Znajomość AMX (1-10): 8(byłoby 10, ale poprostu musze sobie tylko przypomnieć, bo byłem już tu i nie tylko tu admem:D) 5. Sprawny i działający mikrofon: Nie, ale jak trzeba to kupie. 6. Składka (tak/nie):Nie (jeśli potrzeba zapłacę ponownie ) 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Krowa/193.33.176.64:27015/ tu jest do krowy, ale ostatnio tam prawie nie gram tylko gram na nicku: Szaleniec - http://www.gametracker.com/player/Szaleniec/193.33.176.64:27015/ 8. Parę słów o sobie **: Nazywam się Patryk i jestem nerwowy:D, ale gdy byłem admem to potrafiłem się opanować i teraz też tak będzie:) Tak poza tym to gram w csa z 5 lat z przerwami. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**: Ponieważ byłem tutaj admem i został mi on odebrany z powodu, ze byłem mało aktywny. Przyznam był to dziwny powod, bo widzę że z aktywnością adminów jest tu kłopot. Przyznam, że nie za dużo wtedy grałem bo z 2 godziny dziennie, ale teraz gram zdecydowanie częsciej. Składam ponownie prośbe, bo już znudziło mnie pisanie na czacie z prosba o wejscie admina i zbanowanie czitera:/ 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) : NIE 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-6h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Róznie wbijam na 1h, potem nie gram,a potem znowu gram itp. (Zazwyczaj jestem dostepny od 15-22, a w weekendy cały czas chyba, że wyjade gdzieś to wtedy mnie nie ma) 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 5 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoteczeQ 123 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Tak -gt -ogarnięty -miał adma -znamy go -amx -czas który może spędzić na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Masz bana na nicku Szaleniec i dopóki tego nie wyjaśnisz blokuje podanie Zapraszam do wypowiadania się Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez ORION 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichciO 31 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Krówka.. Lubię Cie, ale jak napisałeś w podaniu, straszny z Ciebie nerwus, ulegasz negatywnym emocjom bardziej niż ja (nie sądziłem że to wgl możliwe), ale jeżeli mówisz że po nadaniu Ci uprawnień admina uspokoisz się to jestem w stanie Cię poprzeć. Jesteś nołlajfem, zgłaszasz charterów i jesteś w miarę spostrzegawczy. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizoo 61 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Ja jestem całkowicie ZA - GT super - Ogarnięty jesteś- Admina miałeś co za tym idzie znasz AMX - Staż w CS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Na TAKOgarniasz sprawę.AktywnyStaż dobryAMX na 8 więc GITWiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Na Tak. +Wiek +AMX +Staż w CS+Miałeś admina +Noł life xD Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez FunnyPuma ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Okres próbny Dlaczego ? Chcę widzieć Twoją poprawę w kulturze (bo nikt święty nie jest: D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 <p>Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Twoje podanie zostało przyjęte.<br />Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie <a href="http://forum.cs-classic.pl/topic/22501-nie-masz-rangi-wejd%C5%BA/">Nie masz rangi wejdź</a><br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów </p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi