Lulok 14 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Elo Mam taka propozycję, żeby do "HYDE PARK'U" dodać dział "MOTORYZACJA", w nim by się znajdowały rzeczy z samochodami, motorami itp., co wy na to ? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Jak dla mnie dobra propozycja przyda się co niektórym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzybkieCzyszczenie 5 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Dobra propozycja, jestem za. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Wydawało mi się, że kiedyś był taki dział, możliwe, że się mylę. Co do samej propozycji, uważam za stosowną, można by dodać, bo w końcu każdy mężczyzna lubi pogadać o samochodach i wyrazić swoją opinię na ten temat, patrząc po profilach użytkowników i zainteresowaniach tam wpisanych, to uważam, że zainteresowanie byłoby niemałe. Dlatego też podtrzymuje swoje zdanie odnośnie dodania działu. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszaty 4 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Także jestem za wprowadzeniem i dziwie się troche, że ogólnie tego nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Jestem również za i też mi się wydaje, że tak dział kiedyś był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Z chęcią w takim dziale pogadałbym o motorkach Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi