AWP Master 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Nick: AWP MasterLink do SS: brakWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : AWP Master [AMXBans] Reason : ' Wyjasnij sprawe na forum ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 78042744 ' [AMXBans] Your IP : [AMXBans] =============================================== Serwer: #1[RESET 22.04][Call Of Duty 350 LvL]Cs-Classic.pl[Nocny Exp] (de_inferno2010)Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=4107 No więc sytuacja wygląda tak: zobaczyłem, że jest reset więc sobie pograłem trochę i nagle dostaje bana żeby coś wyjaśnić na forum. Tylko co? Bo ja nie wiem o co chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Admin ma 24h na wyjaśnienie bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Nwm czy to Ty grałeś pod tym nickiem czy ktoś inny wcześniej ale gość dostał ssy albo perma . Wiec dlatego nam jest tak zatytułowany . Napiszę do innych żeby też się wypowiedzieli . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Admin nie rozpisał demka więc UB, a Ciebie Bobo zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi