SzybkieCzyszczenie 5 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: SzybkieCzyszczenie 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Bodajże ToXyn 4.IP/SID oskarzanego*: nie potrzeba 5.Data i godzina: 28.04.2016 | 13:06 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): - 7.Opis sytuacji: Jestem w TT. Kończy się runda. Wszyscy zgineli. I nagle patrzę się na przycisk od pułapki i przez przypadek "e" kliknąłem, bo chciałem napisać, "Siema, ja spadam" i nie kliknąłem "y", więc nie pisałem i pułapka się wyłączyła, ale po za tym i tak nikt nie żył, więc nie wiem czemu, ale dostałem bana. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 W regulaminie jest jasno napisane, iż jest ban za używanie pułapek w CT. Otrzymałeś bana, ponieważ pułapki nie resetuja się co rundę i nadal by działała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 <p>Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Twoja skarga nie została przyjęta!<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów </p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi