Bronek22 0 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 1. Nick:Mowiazema182. Imię:Marcin3. Wiek:164. Znajomość AMX (1-10): 65. Sprawny i działający mikrofon:tak6. Składka (tak/nie):tak7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Mowiazema18/193.33.177.166:27015/8. Parę słów o sobie **:Jestem milym graczem mieszkam na wsi i mam ciagniki9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chce banowac zm za nie wykonywanie celi i za kulture10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:210494348411. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:7-812. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze, weekendy13. Staż w Counter-Strike 1.6:5lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):kiedys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Na NIENie rozpisane podanie -Kultura u ciebie tragiczna -Kłutnie u ciebie to królestwo -Składka + (ale składka to nie wszystko)Cele (przynajmniej kiedyś) to dla ciebie nic nie znaczyło ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Konto specjalnie założone po admina by napisać podanie ,słabo aktywny jesteś ,żeby być na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzybkieCzyszczenie 5 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Na nie: -wyzywasz -przeklinasz -kiedyś byłem na ts3 i trudno stwierdzić, że masz 16 lat. -podanie na odwal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agacia 68 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Na nie! Przykro mi, ale nie spełniasz moich oczekiwań co do admina. Kiedy nie ma admina na serwerze w ogóle nie przestrzegasz regulaminu.(wiem, ponieważ wchodzę na różnych nickach) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi