W4ToR 0 Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 (edited) 1. Nick: W4ToR2. Imię: Mateusz3. Wiek: 184. Znajomość AMX (1-10): 75. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/W4ToR/193.33.177.166:27015/8. Parę słów o sobie **: Większość mnie już kojarzy z serwera zombie mod, ale dla tych którzy mnie nie jeszcze nie poznali napisze coś o sobie. Chodzę do szkoły wojskowej i z tego wynika, że uprawiam wszelkie sporty ekstremalne np. wspinaczka, skoki spadochronowe. Chodzę również na basen i na siłownie. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ spędziłem na tym serwerze kilka lat i myślę, że podołał bym wymogą serwera oraz graczom, którzy nie przestrzegają regulaminu oraz utrudniają grę. Zawsze staram się pomóc każdemu graczowi na ile mogę. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: NIE11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Dziennie 3/4 godziny 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 16-18 / 20-23, Weekendy: 9-12 / 15-18 / 1-313. Staż w Counter-Strike 1.6: Ponad 6 lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Edited April 24, 2016 by Pawel.? Posiadasz aktywnego warna, odrób go, a potem złóż podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDevix 208 Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 W4ToR drogi kumplu W poprzednim twoim podaniu byłem na NIELecz się dużo zmieniłeśWiek +AMX +/-Składka +Mikro +Nawet rozpisany punkt 8 +Adminów (aktywnych) jest mało, ludzie piszą podania lecz później odchodzą. Przyda się kolejny admin. Kultura u ciebie się poprawiła, nie wpadasz w agresje (jak to było kiedyś)Myślę że szanse można daćJestem za Okresem Próbnym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł. 3,324 Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts