Bracon33 36 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: Bracon 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: BoNzO 4.IP/SID oskarzanego*: 5.Data i godzina: 25.04.2016 15:57 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): BORIXON , Gang_[P]lebani , SzalonyProfesor , .::Kaka::. 7.Opis sytuacji: Grajac na DeathRunie byłem w Terorystach i Powiedziałem BoNzO żeby mi się dał zabić a BORIXON w tedy odpowiedział żeby sie niedał po czym zabił mnie i Powiedziałem do BORIXONA ty Medo po czym dostałem bana na 1 Dzień. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Proszę o wypowiedzi świadków zdarzenia i admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Byłem świadkiem wydarzenia i wyglądało to tak , że Bracon był w TT i wiekszość graczy przeszła mapę. pierwszy mapę przeszedł Admn BoNzO:P i Bracon poprosił go, żeby dał mu się zabić, na co Borixon odpowiedział ze nie ma mu sie dawać. Bracon powiedział na mikro Ty Mendo, co było skierowane do Borixona i miało być powiedziane gdzie indziej. Admin dał Braconowi bana na 1 dzień, co jest przesadą, bo najpierw powinien dostać bana na 3h. Wg mnie skarga słuszna i jak najbardziej powinna zostać przyjęta, a admin pouczony. Tyle z mojej strony, z poważaniem ProfesorekK Nie, W regulaminie jest max ban na 3h.. Tak, ale trzeba znać regulamin a nie dawać bana na 1 dzień. Powinno Cię obchodzić bo mówisz tak Jak bys się cieszył że kogoś zbanowales.. Powtórzę jeszcze raz: w regulaminie jest napisane ze za obrazę jest ban na 3h Max. Gdyby to nie poskutkowało to dopiero ban na 1 dzień.. a nie na 1 dzień... Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez ProfesorekK Opcja "edytuj", gdy chcesz coś dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoNzO :P 72 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Obraziłeś a regulamin tego zabrania według mnie ban słuszny Mam chyba prawo dać za obraze bana na 1dzień prawda? To ze mialo być powiedziane gdzie indziej mało mnie obchodzi obraziłeś więc zbanowałem Tyle z mojej strony Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez BoNzO :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiq132 11 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Byłem przy tym i po tym jak powiedziałeś "Ty mendo" Bonzo pytał się Ciebie do kogo to było a ty nic nie mówiłeś dlatego dał Ci bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Ban został nałożony na zbyt długi okres czasu. Admin otrzymuje upomnienie ważne 3 dni. Natomiast bana skracam do długości 3 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi