WujoS 297 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Nick: WujoS Powod rezygnacji: Niestety na forum można mieć max 3 rangi, a jestem teraz adminem na JB, na tym trybie mam większe doświadczenie więc na razie zostane na JB Cos od siebie: Oczywiście jeżeli tylko opiekunowie będą pisać o aktualizacje listy adminów chętnie się tym zajmę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDragomix 18 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Mam nadzieję że będziesz do nas wpadał Powodzenia na JB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Rozkaz rozkaz XD Powodzenia na jb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Powodzenia na jb ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Bardzo Ci dziękuję za wszystko co zrobiłeś dla serwera. Jestem Ci bardzo wdzięczny. Uprawnienia odebrane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi