Shanell 1 787 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Nick: Shanell Powod rezygnacji: Brak czasu na pilnowanie serwera. Serwerem miał zajmować się NNN. Ja Jestem od podejmowania decyzji i konkursów, przyjęć adminów itd. Nie mam na to głowy, przed mną obrona pracy, sesje. Mam za dużo na głowie. Do tego jeszcze praca. Nie mam również siły użerania się z osobami, które tak naprawdę nie mają zielonego pojęcia czym jest rola opiekuna z jaką się to opcją wiąże. Po prostu nie mam siły na dalsze kierowanie serwerem. Cos od siebie: Znając życie to za każdym razem Karolowi wszyscy dziękują, więc pewnie nie będę gorsza. Dziękuję za danie mi szansy i przede wszystkim za zaufanie, ponieważ opiekuna na tym serwerze miałam 8 miesięcy. Nie chciałabym odchodzić i nie ukrywam, że jest mi przykro, bo nie chciałabym zostawić NNN z tym wszystkim, ale nie mam już siły zajmować się serwerem, gdzie tak naprawdę wszyscy z każdej strony mnie atakują, bo niby robie coś źle... a tak naprawdę po prostu brak mi czasu. Chęci zawsze się znajdą, ale cóż. Jeżeli istnieje możliwość to proszę o zostawienie mi VIPA na FFA, bo może przyjdzie taki dzień, że wpadnę tam pograć. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Dziękuje za pomoc przy serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi