Maus 833 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: Maus 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Gracze 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Jest niżej 4.IP/SID oskarzanego*: SzybkieCzyszczenie STEAM_2:0:1150605851 80.238.96.57 Nonsteam Polaris9 STEAM_2:0:1127167785 83.1.81.174 Nonsteam 5.Data i godzina: Około godziny 9.10 2016-04-27 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):Dema:http://www80.zippyshare.com/v/N9ozWr2j/file.html http://www81.zippyshare.com/v/WBeVYL0E/file.html 7.Opis sytuacji: Śmieszna współpraca zombie z humanem // Polaris hmm... a Ty to jak grasz... Myszka mu się zepsuła i po tym jak go zabiłeś już miał nową no mądre... W pierwszy demu tyle ale to tyle razy pożyczaliście sobie ap, że w ogóle siebie nie biliście? Głupi nie jestem i inni też nie. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Maus 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzybkieCzyszczenie 5 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Powiem tak. Nie wiem o co chodzi w tym drugim demku, nie wiem, może naprawdę mu myszka nie działa. (Nie wiem, nie znam go w realu) No jak mu się naprawdę myszka popsuła to poszedł na strych i wziął nową, więc nie wiem w czym problem. Dobra, może to wyglądało jak współpraca, ale tak nie jest. Nie znam go, prawie z nim nie gadam. Czasem pożycza mi AP i tylko tyle, nic więcej. Nie wiem jak to rozpatrzycie, ale z mojej perspektywy to wygląda tak. Kampie sobie, pytam się, "Czy pożyczy mi AP", on mi pożycza, a jak ma okazje to nie zabija. Nie wiem czemu się tak zachowuje, ale to nie moja wina. Polaris gra jak gra i ja tego nie mogę zmienić. Także wywnioskujcie, co i jak. Tyle ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Gracze zostają zbanowani za "Expienie przy współpracy". Odpaliłem całą mapkę(zm_monstro), ponieważ demka od Mausa mi zbytnio nie działały i zobaczyłem jak obydwoje gracze sobie expią. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi