HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Typ Serwera (Easy/Medium/Hard): Medium!Strona główna serwera: Athes.plLink do pobrania klienta: http://athes.pl/sub/downloadPrezentacja serwera na MPCForum: http://www.mpcforum.pl/topic/1537734-athes-dedyk-medium/#entry13003935Maksymalny poziom na serwerze: 150Dostępne królestwa: Myra (dawne Shinsoo) oraz Rodos (dawne Jinno)Ilość kanałów: 6Lista administracji: Administracja: Quarel Hooltras Mistrzowie Gry: Mysterious Vooxhy Serwer wystartował dziś o godzinie 18. W grze możecie mnie spotkać pod nickiem Dawidia w królestwie Myra. Serdecznie zapraszam do gry i napiszcie w temacie czy będziecie grać czy nie Ja początkowo zagram bodym dla dropu itd. Następnie Healer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 2k ludzi na starcie. Niezle. Zagram jutro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 2k ludzi na starcie. Niezle. Zagram jutro Graj graj! Jak coś to narazie mam tam chyba 63lv woj body xd. Stoje w miejscu z lvlem bo chce skille zrobić Nick: Dawidiaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4Rt# 22 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 2k ludzi na starcie. Niezle. Zagram jutro Graj graj! Jak coś to narazie mam tam chyba 63lv woj body xd. Stoje w miejscu z lvlem bo chce skille zrobić :D Nick: Dawidiaa Czy gracie jeszcze na Athesie ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Ja już nie xd zbieram siły żeby ruszyć na Antarisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Szkoda bo Athes jest fajnym serwerem san na nim gram : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Szkoda bo Athes jest fajnym serwerem san na nim gram : ) To skontaktuj się z on też gra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Wbiłem 110 i znudziła mnie gra na tym serwie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Według mnie serwer padnie. Ponoć ma jeszcze wiele bugów. Antaris.pl będzie według mnie najlepszą produkcją jaka wyszła od 2015 do teraz i na spokojnie licznik online przebije Athes'a może 2 razy ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Według mnie serwer padnie. Ponoć ma jeszcze wiele bugów. Antaris.pl będzie według mnie najlepszą produkcją jaka wyszła od 2015 do teraz i na spokojnie licznik online przebije Athes'a może 2 razy ;) Na ascarialu od 3-4 tysięcy w góre ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi