saatan 154 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Nick: Khr Powod rezygnacji: Przerzucam się na cs 1.6 Cos od siebie: Rezygnuje tylko z admina dr. Dzięki za szansę ale cs go mi już zbrzydło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 GO z czasem brzydnie i ludzie wracaja do 1.6 Mozna grac w to ponad 10 lat a gra nadal sie nie nudzi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Potwierdzam słowa Vordena :] Zapraszamy do nas 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Jestem Ci ogromnie wdzięczny za wkład i czas poświęcony na rzecz serwera, szkoda, że odchodzisz akurat teraz, kiedy ja mogę na spokojnie wrócić, ale cóż. Dzięki z całego serca za wszystko, mam nadzieję, że będziesz czasem wpadał. Uprawnienia zabrane. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi