pyńka 2 434 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Hej wszystkim! W związku z tym, ze razem ze znajomymi od czasu do czasu pogrywamy w rożnego rodzaju gry, chociażby kalambury, chciałam zadać Wam pytanie, a jednocześnie zaprosić do wspólnej gry. Wychodzę z propozycja organizacji takich spotkań, aby wspólnie razem pograć i spędzić milo czas. Kto powiedział, ze można dobrze się bawić tylko podczas jakichś konkursów? Wiem, ze są osoby, które byłyby chętne na coś takiego, ale nie maja jak zebrać ekipy. Od czasu do czasu zbieralibyśmy się na jakimś kanale i pogralibyśmy wspólnie. Co Wy na to? Bylibyście chętni? Zapraszam do wypowiadania się. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Super inicjatywa !Z chęcią wezmę udział w takich zabawach oraz pomogę Pyni w ich organizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 A chętnie bym pograł w jakieś takie gierki śmiesznie by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Ja również chętnie zagram, można nawet w jakieś kalambury na kurniku, albo np. W cards against humanity na stronie którą mogę podać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Super inicjatywa ! Z chęcią wezmę udział w takich zabawach oraz pomogę Pyni w ich organizacji Świetnie, dzięki A chętnie bym pograł w jakieś takie gierki śmiesznie by było Super Ja również chętnie zagram, można nawet w jakieś kalambury na kurniku, albo np. W cards against humanity na stronie którą mogę podać Własnie o takie granie na kurniku mi chodziło. Oczywiście mile widziane jakieś inne stronki z grami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Jetsem za, można organizować takie "wieczorki gier" ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 a jak ktos lubi karty to w tysiąca bym chetnie pograł z kimś 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 zapisz mnie na listę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Też chętnie wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 (edytowane) Pewnie czemu nie ;d Może jakiś pokerek? Edytowane 2 Maja 2016 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 w Monopoly zagramy XD hehe No fajny pomysł z tymi zabawami może jeszcze 7 minut w niebie XD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Super pomysł, jestem jak najbardziej ZA !, pogram sobie chętnie w kalamburki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 (edytowane) Skoro tak wiele ludzi się wypowiedziało...dlaczego nie zacząć już dziś? Startujemy z kalamburami, kochani. Czekam na was na kanale: ZAPRASZAM! edit.. Szybka akcja, pierwsza zbiórka i gramy! Edytowane 2 Maja 2016 przez Pynia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Skoro tak wiele ludzi się wypowiedziało...dlaczego nie zacząć już dziś? Startujemy z kalamburami, kochani. Czekam na was na kanale: ZAPRASZAM! edit.. Szybka akcja, pierwsza zbiórka i gramy! Ja się niestety nie złapałem, bo trening miałem, ale można by coś takiego powtórzyć np jutro Wtedy na pewno będę! Jutro można np. zagrać w Cards against Humanity (jeśli nie wiecie co to to wpiszcie na YouTubie). Oczywiście jest to tylko propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Tak zakończyła się pierwsza rozgrywka w kalambury Bylo świetnie, zapewne jutro kolejna dawka, pozdrawiam. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Prośba autora, Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi