pyńka 2 434 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Hej wszystkim! Jak mogliście zauważyć, w propozycjach dotyczących rozwoju naszego serwera TS3 zgłosiłam chęć organizacji wspólnego spędzania czasu w postaci pogrywania w różnego rodzaju gry. Często organizowane są konkursy, ale wydaje mi się jednak, że można zrobić coś więcej. Zapytałam Was o opinię na ten temat i jestem mile zaskoczona waszą aktywnością i kreatywnością. Nie zwlekając długo, w dniu ukazania Wam pomysłu zorganizowałam takie spotkanie, na którym wspólnie graliśmy w kalambury. Emocje były wielkie, wszyscy śmiali się i rozbawiali innych swoimi rysunkami. Chciałabym aby takie rozgrywki odbywały się częściej. Tak jak pisałam wcześniej w temacie..są osoby chętne do udziału w zabawie, ale nie mają jak zebrać ekipy. Chcę Wam to umożliwić, ponieważ w zasadzie od tego też tu jestem. Zapraszam każdego kto tylko będzie miał wolną chwilę i chęć do wspólnej zabawy. Musicie jednak śledzić i kanał związany z grami na TS3, jak również ten temat. Całkiem możliwe, że będziemy sobie pogrywać nawet codziennie! Myślę tutaj również nad jakimiś małymi turniejami między sobą...dlatego tym bardziej zapraszam. Dokładnej daty nie podaję. O każdym kolejnym spotkaniu będę informować tutaj i na czacie ogólnym na TS3. Pozdrawiam. Dla osób, które nie widziały, nasza pierwsza gra: Gramy na kanale: Bierzcie czynny udział! Podawajcie propozycje gier, dodawajcie zdjęcia rysunków z rozgrywek (oczywiście cenzuralnych) i bawcie się razem z nami! :banan: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 (edytowane) Dzisiaj o której godzinie ? Chętnie wbije ;P dobry jestem w te klocki Edytowane 2 Maja 2016 przez ProfesorekK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1462266697__3.jpg http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1462266811__2.jpg http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1462266891__3.jpg Było świetnie! Czekam na turniej w chińczyka! (Krypton, polegniesz ) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 a moze by tak warcaby?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Rakiety nieodłącznymi towarzyszami przez całą grę. xD :hahaa3: Czekam na następne! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Rakiety nieodłącznymi towarzyszami przez całą grę. xD :hahaa3: Czekam na następne! Bardzo ładne rakiety potwierdzam (ᵔᴥᵔ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) Halo! Zapraszam Was na kolejna rozgrywkę! Tym razem zaczynamy od kalamburów, a później chińczyk! http://www.kurnik.pl/kalambury/#309 Edytowane 3 Maja 2016 przez Pynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Mam nadzieje że będzie dobra zabawa !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) Wyniki kalamburów wiem mistrz zamazywania :v Edytowane 3 Maja 2016 przez Khr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Jak jeszcze grałam, zdążyłam wyłapać takie rysunki: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) Ta moja piramida Tylko szkoda że tak krótki, po kilku minutach częsc osób zaczeła wychodzic. Edytowane 3 Maja 2016 przez aver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Dlatego nawet nie dobiliśmy do 500. Połowa osób wyszła i doszło trochę randomów :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Dlatego nawet nie dobiliśmy do 500. Połowa osób wyszła i doszło trochę randomów :c Ta moja piramida Tylko szkoda że tak krótki, po kilku minutach częsc osób zaczeła wychodzic. Niestety dzisiaj nie mogłam "podtrzymać" zabawy jak i w niej uczestniczyć. Sporo osób chciało zagrać, dlatego Was zebrałam. Następnym razem będzie lepiej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Jak dla mnie i tak fajnie. Bo prawdę mówią C to nawet z większością to się nie widuje na serwach i nie mają o mnie pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Jesli chodzi o Kalambury to można by było jakis konkurs zrobic? Gralibysmy dajmy na to przez 1 godzine, pod koniec czasu 3 pierwsze osoby które miały najwiecej pkt dostały by jakas nagrode albo cos xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Jestem za albo byśmy grali do 1000 pkt i kto 1 2 3 miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Najpierw trzeba mieć o co grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Jest ktos chętny zagrac dzisiaj okolo 20:30? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 (edytowane) Kto jutro gra na ts w kalambury a potem w chinczyka? Można turniej zorganizować Start koło 18/19. Chętnych zapraszam, poproszę pynie o kanał na ten czas #Edit Mam nadzieję że odpowiada wam godz 20:00/20:30?? Proszę też osoby zainteresowane turniejem o like zebyn wiedział, na ile osób przygotować turniej. Nie pamiętam czy liczba rund zależy od ilości graczy automatycznie czy trzeba to samemu ustawiać. Prosiłbym też kogoś do pomocy przy sprawdzaniu graczy podczas zapisów. Ale o tym już przed turniejem.Mam nadzieję, że moja inicjatywa ma pozytywne strony xd. #Edt 2 Jeżeli krok już jest chętny do pomocy to zapraszam na ów. PS. Tak sobie mysle ze jeden z naszych Teamspeakowych DJ-ow mógłby nam umilić czas. Edytowane 5 Maja 2016 przez ProfesorekK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Kto jutro gra na ts w kalambury a potem w chinczyka? Można turniej zorganizować Start koło 18/19. Chętnych zapraszam, poproszę pynie o kanał na ten czas Jeżeli chodzi o kanał to nie ma problemu. Jak najbardziej jestem za tym żeby go udostępnić. Pamiętajcie jednak, ze jutro są przenosiny! Możemy zagrać sobie na dobry start "nowego" tsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Zagralbym tez w coś xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 ZAPRASZAMY NA WSPÓLNE KALAMBURY! :) http://www.kurnik.pl/kalambury/#147 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 (edytowane) ktoś dzisiaj gra? http://www.kurnik.pl/chinczyk/#700 zapraszam na chinczyka :p Jest ktos jutro chętny na kalambury Edytowane 20 Maja 2016 przez Pawel.? Opcja "edytuj", gdy chcesz coś dodać. Nie pisz post pod postem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 (edytowane) http://www.kurnik.pl/kalambury/#220 ZAPRASZAMY DO GRY! :banan: GRADOBICIE: Edytowane 5 Czerwca 2016 przez Pynia 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Ktoś dzisiaj będzie grał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi