MichciO 31 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Nick: MichciO. + MichaS Powod rezygnacji: Brak chęci na grę, zaniedbany serwer, ludzie uciekają, ciągle cheaterzy na ab, zrąbane klasy i perki i co najważniejsze WYJEBKA opiekuna (inaczej tego nie potrafię nazwać). Weź się w końcu za ten serwer ORION bo jak przyszedłem to ciężko było się dostać, a teraz cud jak będzie 10 osób + hltv [pragnę dodać że jestem na serwerze miesiąc] (...). Cos od siebie: <facepalm> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Fajnie było. Strzała 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1v 8 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 powodzenia w realu ;] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 No cóż, powodzenia życzę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 No i napisałeś . Mam nadzieję że od czasu do czasu odwiedzisz ^^ . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Michasiu moj kochany teraz jak mam ts'a tp wszystko sie rozwiazalo wpadniesz czasem mi banie strzelic? :c kiss kiss od pacanow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaaB00M 9 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Wpadnij czasami będę miał kogo zabijać Trzymaj się Powodzenia na innych serwerach ziomuś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 flagi odebrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Teraz bedziesz karany na Only DD2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichciO 31 Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Teraz bedziesz karany na Only DD2 Niedoczekanie Chciałem podziękować tylko jeszcze adminom coda za mile spędzony czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi