Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Wybacz mi mamo jestem chuliganemWybacz mi mamo że Cie nie słuchalemZrozumiec jest ciężko że chciałaś dobrzeObrałem drogę co wiedzie na pogrzeb To moja droga nie mogę zawrócić Chociaż bym chciał coś będzie mnie dusićDo tego mnie ciągnieTo nocne życieAuta kradzieże bandyckie życieDużo przemocy i szybka kasaI chociaż bym chciał, nie mogę juz wracaćSpalone mosty Chociaż bym chciał Radość na twarzy Wszystko bym dałMoja gitara wciąż za mną płaczeOna jedyna wciąż kocha, nie pytaGdzie ta rodzina i Ci przyjaciele?Wszystko już znikło, już nie będzie dobrzeKochałem ciszę, pozostał mi pogrzebDaj mi minutę, tak chociaż chwileOtrę Twe łzy, choć trwa to godzinęNie liczę czasuNie liczę minutZabładziłem w życiuPodpisano: Najniepokorniejszy z Twych synów 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Marcin! To jest naprawdę super 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Sam to piszesz? ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Sam to piszesz? ;d Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Mocne Nie wiem czemu czytając to tak jakby lekko rapowałem ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Mocne Nie wiem czemu czytając to tak jakby lekko rapowałem ;d Ty i rap? xD Dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Cholernie się cieszę, że wracasz w tak wielkim stylu. Doskonale wiedziałam, ze piszesz swoje teksty...z resztą już l tym rozmawialiśmy. Co do tego utworu...jestem mile zaskoczona. Bardzo brakuje tekstów pisanych prosto z serca. Świetnie ułożone...szczere, rymy są.. Jedyne co może przeszkadzać to odstępy między wersami, ale to bardziej estetycznie. Świetna robota, czekam na więcej! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawN 36 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Prawdziwe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Mocne Nie wiem czemu czytając to tak jakby lekko rapowałem ;d haha, też rapowałem jak to czytałem XD Ładny tekst. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi