James0v 1 688 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Witam. Chciałbym umówić się z Wami adminami na konkretną porę w sprawie ogólnego omówienia sytuacji na serwerze.Chcę dowiedzieć się, czy jutrzejsza pora będzie dla was dobrym momentem do zbiórki, chciałbym abyście to spotkanie wzięli na poważnie bo chcemy oczekiwać od was kreatywności, chcemy zmieniać razem z wami, szczególnie, że macie dużo do powiedzenia i wasz głos się naprawdę liczy. Zapraszam do dyskusji o konkretnym czasie spotkania. Pozdrawiam. ________________________________________________________________• Spotkanie odbędzie się na TS3 pod IP: ts.cs-classic.pl • Kanał przeznaczony na serwer CoD 350 "Administracja" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Mnie nie będzie :/ TS3 nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaaB00M 9 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Mnie raczej też nie przez ten Internet sorki James Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Jak zawsze jestem do dyspozycji podaj tylko godzinę a postaram się być ( pisz steam ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) Noo chłopaki, zdecydujcie się czy na pewno chcecie się przyczyniać do poprawy atmosfery/gry na serwerze czy macie zamiar tylko narzekać. Jeżeli nowi nie chcą u mnie "plusować" to liczę na adminów którzy byli jeszcze za mojej kadencji. PS: Dzięki Zeus, z takimi ludźmi aż chętniej się pracuje! ___________________________________________________ Nie odniosłem się przecież do Twojej osoby jako jedynej ofiary Pumas Zobacz ile jest adminów, ilu odpisało, ilu jest na nie i tylko jeden na TAK, o tym mówię Edytowane 6 Maja 2016 przez James0v. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) Nie wiem o co Ci chodzi. To że ts3 mi nie działa, to nie moja wina. Nie każdy ma dobry sprzęt, który pozwoliłby korzystać z różnego typu programów. Musisz się z tym pogodzić. Możesz powiedzieć, że ts3 jest w wersji Android, ale to kosztuje, a ja nie mam na razie potrzeby korzystania z ts. MichciO czytanie ze zrozumieniem się kłania. Edytowane 6 Maja 2016 przez PumasS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichciO 31 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) Nie wiem o co Ci chodzi. To że ts3 mi nie działa, to nie moja wina. Nie każdy ma dobry sprzęt, który pozwoliłby korzystać z różnego typu programów. Musisz się z tym pogodzić. Możesz powiedzieć, że ts3 jest w wersji Android, ale to kosztuje, a ja nie mam na razie potrzeby korzystania z ts. Renia jakos sobie poradziła bez płacenia za niego, pobrala go ze strony " http://www.teamspeak.com/downloads " i działa jej. Tak p.s, czy ja tez mógłbym posłuchać waszej dyskusji? Mam problemy z gardlem/glosem wiec mowil za dużo nie będę ale chciałbym posłuchać argumentów odnośnie rzeczy których ja nie popieram i ewentualnie dać swoje po raz kolejny xd ############## Nie wiem o co Ci chodzi. To że ts3 mi nie działa, to nie moja wina. Nie każdy ma dobry sprzęt, który pozwoliłby korzystać z różnego typu programów. Musisz się z tym pogodzić. Możesz powiedzieć, że ts3 jest w wersji Android, ale to kosztuje, a ja nie mam na razie potrzeby korzystania z ts. MichciO czytanie ze zrozumieniem się kłania. Nie skomentuje. Są zebrania na innych sieciach adminów gdzie gracze jednak mają prawo głosu.. Ale jeżeli tutaj dosłownie to jest i tylko admini mogą mieć swoje zdanie to pozdro po raz kolejny ;] Edytowane 8 Maja 2016 przez MichciO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Istnieje też możliwość utworzenia konwersacji na GG, jeżeli macie rzekomo problemy z TS. Jestem otwarty na wasze propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) Mi to obojetne gg/ts godzina nie wiem o której dziś ponieważ na pl czas bede dostepny kolo 21 ;/ Dzisiaj raczej nic z tego zebranie nie będzie, tylko ty zadeklarowałeś, że się pojawisz a reszta śpi. Zaraz sprawdzę frekwencję i wezmę się za adminów // Edytowane 6 Maja 2016 przez James0v. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaaB00M 9 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 James0v ja bym chciał być ale nie mogę bo mam ten głupi net sorki jak naprawie dam ci znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krowa 4 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Ja tam wczoraj na pw napisałem orionowi czemu nie mogę, a jutro na GG bez problemu bym mógł tylko se hasło przypomnę, bo parę lat na GG nie bylem:d Jeśli chodzi o ts3 to nie mogę, bo nie posiadam:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 GG jestem 24/7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krowa 4 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Ja nie, bo odkąd istnieje messenger od Facebooka to tylko na tym siedze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) Dobrze więc, chciałbym aby każdy z was wysłał do mnie wiadomość GG ze swoim nickiem, oto mój numer: 45861816 Zwolnione są takie osoby jak (ponieważ już mam je w kontaktach): @(Pl)BoBo@Zeus446 UWAGA: Chciałbym do końca TEGO tygodnia z wami to omówić, ponieważ mam świetne plany i chciałbym zacząć powoli działać. Edytowane 7 Maja 2016 przez James0v. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Dobra James to zwykle mam gg wyłączone ale dziś będę miał włączone :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Dobra, to ja dziękuję wszystkim "zaangażowanym" za podejście do sprawy. Nie zaimponowaliście mi współpracą, nie tego oczekiwałem. Do następnego spotkania. Zamykam. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi