aver 1 488 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Typ Pracy: Sygnatura Wymiary: Takie jak w tej sygnaturze którą podałem niżej tj. 669 x 354Render, Stock: ---Napis/y: REAL MADRYT ( i pod tym jeszcze AVER)Tematyka: Gareth Bale, Cristiano Ronaldo oraz Karim Benzema. Kolorystka: Obojetnie, tylko nie szara.Inne: Chciałbym aby ta sygnaturka została wykonana w takim stylu jak tutaj http://i.imgur.com/5Od4J85.png - Chciałbym równiez aby na tych trzech rozdzielonych częsciach dac jednego piłkarza, wyżej podałem jakich. Najlepiej by było gdyby Gareth Bale był po lewej stronie, na srodku Karim Benzema a po prawej Ronaldo. Oraz napis na dole tak jak w linku którym podałem wczesniej. Osoby które sie podejma tego zlecenia zostaną wynagrodzeni w postaci 4 like. Wzor Typ Pracy: - Tu piszemy jaki rodzaj pracy chcemy np. Avatar, Sygnatura itp.Wymiary: - Podajemy dokladne wymiary np 100x100Render, Stock: - Obrazek jaki chcesz miec w pracyNapis/y: - Napis/y jakie chcesz miec na pracy*Tematyka: - Tematyka PracyKolorystka: - Kolory ktore powinny znalezc sie w tej pracyInne: - Informacje dla wykonywajacego * - Oznacza ze punkt musi zostac uzupelniony INFORMACJE: -Zlecenia Darmowe dotycza pojedynczych prac.-Zlecenia Darmowe piszemy raz na tydzien.-Osoby ktore maja na koncie warna nie zostanie wykonane.-Jezeli zlecenie nie zostanie wykonane przez 7 dni zostanie zamkniete.-Jezeli chcesz zlozyc zlecenie musisz miec 20 postow.-Na pracy musi byc napis :Cs-Classic.pl.-Jezeli chcesz zlozyc zlecenie, musisz byc zarejestrowany min. 7 dni na forum.-Praca musi zostac dodana na nasz IHost. -Ustawienie pracy na awatar badz sygnature uwaza sie za wykonanie zlecenia. -Temat uzytkownika, ktory przez 3 dni nie wybierze pracy, zostaje zamkniety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 (edytowane) Ładne jest ale nie dało by rade czcionki podobnej tak jak na tamtym obrazku? :D Czekam na Weronike Edytowane 8 Maja 2016 przez aver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 (edytowane) Spierniczyłam obrazki i odpadam psychicznie ._. Edytowane 8 Maja 2016 przez Weronikaa 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Dzięki za chęci ;d Możecie //lock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daddy 57 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 A nie miałem co robić :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Powód:Twoje zlecenie zostało wykonane.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi