Black14 132 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) Witam. W tym temacie będzie przeprowadzona szybka rekrutacja na Adminów. Potrzebujemy kilka osób, które będą aktywne na serwerze oraz forum. 1. Nick: 2. Imię: 3. Wiek: 4. Znajomość AMX (1-10): 5. Sprawny i działający mikrofon: 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: 7. Link do swojego GameTracker'a**: 8. Napisz coś o sobie **: 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): W temacie wypowiadają się osoby zainteresowane oraz Opiekunowie. Każdy post, który nie będzie dotyczył kandydatury zostanie ukryty, a użytkownik postu dostanie warna. Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez mn9 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 1. Nick: JC PLAMBYGG 2. Imię: Dawid 3. Wiek:04.08.1999r. - 16 lat 4. Znajomość AMX (1-10): 7/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Posiadam 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: Bardzo dobre - 10/10 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/JC%20PLAMBYGG/193.33.177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Jestem wam dobrze znanym Botem. Nazywam się Dawid i mam 16 lat ( ahh te pierwsze każdemu znane zdanie :D ). Jestem miłą i przyjazną osobą, jak i lubię pomagać. I nie wiem co dalej napisać... 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ponieważ ostatnio zauważyłem duże braki na serwerze ( w adminach ) oraz mam już dużo wolnego czasu i się nudzę. Jest to jeden z najlepszych ZombieModów i też nie chcę aby on upadł przez te braki. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Tak --- STEAM_0:1:152371775 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1:30h - 2h dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W dni robocze po 17 do 21 /// w Weekendy pewnie będzie można mnie spotkać o różnych godzinach. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 6-7 lat. 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków):Tak Wiem, że już parę razy dostałem tę szanse i mn9 nie był zbyt zadowolony. Lecz też wie dlaczego i przez co. Obecnie mam już czas i co dziennie siedzę po 2-3h na YT... A mogę ten czas wykorzystać chociaż w ten sposób ( ZM ). Nie oczekuje, że te podanie będzie przyjęte dzisiaj - jutro lub za 2 dni. Lepiej poczekać i sprawdzić czy będę siedział tyle ile pisze. ( chociaż ja wiem, że będę :D ). 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masz2 8 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 (edytowane) 1. Nick:Masz22. Imię:Łukasz3. Wiek:174. Znajomość AMX (1-10):76. Składka (tak/nie):tak7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/masz2/8. Pare słów o sobie **: Mam na imię Łukasz. Jestem uczniem technikum o profilu technik-mechanik. W wolnych chwilach dostresowuje sie grając w cs'a i zabijając kilka zombie.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Doprowadza mnie do "białej gorączki". Fakt , że ludzie nie przestrzegają regulaminu lub go nawet no oczy nie widzieli. Chciałbym wam pomóc w łapaniu tych ludzi i odłuczeniu ich ,że tak się nie robi. Fakt ,że adminuw nie ma na serwerzejest wręcz przebijają. Gdy taki przysłowiowy "pan kowalski" zacznie używać cheatòw my zwykli i przeciętni gracze jesteśmy bez silni. Na przykład poszła skarga na ludzi którzy wspułpracują.(jeśli kogoś w tym punkcie uraziłem to serdecznie przepraszam)10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak to podaj SEAM_ID:nie11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze:4-512. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 13-17Weekendy 14-1913. Staż w Counter-Strike 1.6: 5,5 lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak mn9: Podanie odrzucone,gdy spełnisz wymagania zapraszam ponownie. Edytowane 13 Maja 2016 przez mn9 Popraw GT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) 1. Nick: JC PLAMBYGG 2. Imię: Dawid 3. Wiek:04.08.1999r. - 16 lat 4. Znajomość AMX (1-10): 7/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Posiadam 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: Bardzo dobre - 10/10 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/JC%20PLAMBYGG/193.33.177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Jestem wam dobrze znanym Botem. Nazywam się Dawid i mam 16 lat ( ahh te pierwsze każdemu znane zdanie :D ). Jestem miłą i przyjazną osobą, jak i lubię pomagać. I nie wiem co dalej napisać... 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ponieważ ostatnio zauważyłem duże braki na serwerze ( w adminach ) oraz mam już dużo wolnego czasu i się nudzę. Jest to jeden z najlepszych ZombieModów i też nie chcę aby on upadł przez te braki. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Tak --- STEAM_0:1:152371775 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1:30h - 2h dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W dni robocze po 17 do 21 /// w Weekendy pewnie będzie można mnie spotkać o różnych godzinach. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 6-7 lat. 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków):Tak Wiem, że już parę razy dostałem tę szanse i mn9 nie był zbyt zadowolony. Lecz też wie dlaczego i przez co. Obecnie mam już czas i co dziennie siedzę po 2-3h na YT... A mogę ten czas wykorzystać chociaż w ten sposób ( ZM ). Nie oczekuje, że te podanie będzie przyjęte dzisiaj - jutro lub za 2 dni. Lepiej poczekać i sprawdzić czy będę siedział tyle ile pisze. ( chociaż ja wiem, że będę :D ). Podanie przyjęte,zapraszam na PW. Edytowane 13 Maja 2016 przez mn9 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrZySiO91 11 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 1. Nick: KrZySiO 2. Imię: Krzysztof 3. Wiek:25 4. Znajomość AMX (1-10): 8/10 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:10/10 7. Link do swojego GameTracker'a**:http://www.gametracker.com/player/KrZySiO/193.33.177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **:Siemka mam na imię Krzysiek mam 25 lat. Pracuję na budowie. Moje hobby to grać w Piłke nożną :D Gram w cs. Jak tylko mam wolny czas :D 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Hmm naprzykład dzisiaj grałem sobie i bardzo dużo ludzi łamie regulamin. A wiem że brakuje tutaj atminstratorów... :D Będę tempił tych co łamią regulamin... :D 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):NIE 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-6h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze 17/23 week różnie 13. Staż w Counter-Strike 1.6:8 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków):TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 1. Nick: KrZySiO 2. Imię: Krzysztof 3. Wiek:25 4. Znajomość AMX (1-10): 8/10 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:10/10 7. Link do swojego GameTracker'a**:http://www.gametracker.com/player/KrZySiO/193.33.177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **:Siemka mam na imię Krzysiek mam 25 lat. Pracuję na budowie. Moje hobby to grać w Piłke nożną :D Gram w cs. Jak tylko mam wolny czas :D 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Hmm naprzykład dzisiaj grałem sobie i bardzo dużo ludzi łamie regulamin. A wiem że brakuje tutaj atminstratorów... :D Będę tempił tych co łamią regulamin... :D 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):NIE 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-6h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze 17/23 week różnie 13. Staż w Counter-Strike 1.6:8 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków):TAK Nadrób aktywność. Zapraszam ponownie za tydzień. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masz2 8 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 1. Nick:masz2 (gram na tym Nicki od dziś) 2. Imię:Łukasz 3. Wiek:17 4. Znajomość AMX (1-10):7 6. Składka (tak/nie):tak 7. Link do swojego GameTracker'a**:http://www.gametrack....177.166:27015/ 8. Pare słów o sobie **: Mam na imię Łukasz. Jestem uczniem technikum o profilu technik-mechanik. W wolnych chwilach dostresowuje sie grając w cs'a i zabijając kilka zombie. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Doprowadza mnie do "białej gorączki". Fakt , że ludzie nie przestrzegają regulaminu lub go nawet no oczy nie widzieli. Chciałbym wam pomóc w łapaniu tych ludzi i odłuczeniu ich ,że tak się nie robi. Fakt ,że adminuw nie ma na serwerze jest wręcz przebijają. Gdy taki przysłowiowy "pan kowalski" zacznie używać cheatòw my zwykli i przeciętni gracze jesteśmy bez silni. Na przykład poszła skarga na ludzi którzy wspułpracują.(jeśli kogoś w tym punkcie uraziłem to serdecznie przepraszam) 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak to podaj STEAM_ID:nie 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze:4-5 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 13-17 Weekendy 14-19 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 5,5 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 1. Nick:masz2 (gram na tym Nicki od dziś) 2. Imię:Łukasz 3. Wiek:17 4. Znajomość AMX (1-10):7 6. Składka (tak/nie):tak 7. Link do swojego GameTracker'a**:http://www.gametrack....177.166:27015/ 8. Pare słów o sobie **: Mam na imię Łukasz. Jestem uczniem technikum o profilu technik-mechanik. W wolnych chwilach dostresowuje sie grając w cs'a i zabijając kilka zombie. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Doprowadza mnie do "białej gorączki". Fakt , że ludzie nie przestrzegają regulaminu lub go nawet no oczy nie widzieli. Chciałbym wam pomóc w łapaniu tych ludzi i odłuczeniu ich ,że tak się nie robi. Fakt ,że adminuw nie ma na serwerze jest wręcz przebijają. Gdy taki przysłowiowy "pan kowalski" zacznie używać cheatòw my zwykli i przeciętni gracze jesteśmy bez silni. Na przykład poszła skarga na ludzi którzy wspułpracują.(jeśli kogoś w tym punkcie uraziłem to serdecznie przepraszam) 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak to podaj STEAM_ID:nie 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze:4-5 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 13-17 Weekendy 14-19 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 5,5 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak Nadrób aktywność na tym nicku, poza tym źle podane GT. Zapraszam za tydzień. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 1. Nick: SzalonyProfesor 2. Imię: Mateusz 3. Wiek:20 4. Znajomość AMX (1-10): 7,5 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:średnia 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/SzalonyProfesor/193.33.177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **:Witam, mam na imię Mateusz, mam ukończone 20 lat. Lubię grać w siatkówkę oraz w gry komputerowe, Widzę, ze na serwerze brskuje adminów, jak i graczy więc postanowiłem napisać podanie. Wiem, moje Gt nie powala, ale zawsze lepsze to niż nic 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Widzę, że mało który admin gra na serwerze a sam kiedyś dosyć długo grałem na Zombie Mod, więc mogę pomóc graczom. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):Tak, ale wolę grać na nonsteam. 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-3 h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):w dni robocze od 15-17 do 23, weekendy od 12-22 13. Staż w Counter-Strike 1.6:1,5 roku 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków):Tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masz2 8 Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 (edytowane) 1. Nick:masz2. Imię:Łukasz3. Wiek:174. Znajomość AMX (1-10):76. Składka (tak/nie):tak7. Link do swojego GameTracker'a**:http://www.gametracker.com/player/masz/193.33.177.166:27015/8. Pare słów o sobie **: Mam na imię Łukasz. Jestem uczniem technikum o profilu technik-mechanik. W wolnych chwilach dostresowuje sie grając w cs'a i zabijając kilka zombie.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Doprowadza mnie do "białej gorączki". Fakt , że ludzie nie przestrzegają regulaminu lub go nawet no oczy nie widzieli. Chciałbym wam pomóc w łapaniu tych ludzi i odłuczeniu ich ,że tak się nie robi. Fakt ,że adminuw nie ma na serwerzejest wręcz przebijają. Gdy taki przysłowiowy "pan kowalski" zacznie używać cheatòw my zwykli i przeciętni gracze jesteśmy bez silni. Na przykład poszła skarga na ludzi którzy wspułpracują.(jeśli kogoś w tym punkcie uraziłem to serdecznie przepraszam)10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak to podaj STEAM_ID:nie11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze:4-512. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 13-17Weekendy 14-1913. Staż w Counter-Strike 1.6: 5,5 lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak Edytowane 24 Maja 2016 przez mn9 mn9: Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 1. Nick: SzalonyProfesor 2. Imię: Mateusz 3. Wiek:20 4. Znajomość AMX (1-10): 7,5 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:średnia 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/SzalonyProfesor/193.33.177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **:Witam, mam na imię Mateusz, mam ukończone 20 lat. Lubię grać w siatkówkę oraz w gry komputerowe, Widzę, ze na serwerze brskuje adminów, jak i graczy więc postanowiłem napisać podanie. Wiem, moje Gt nie powala, ale zawsze lepsze to niż nic 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Widzę, że mało który admin gra na serwerze a sam kiedyś dosyć długo grałem na Zombie Mod, więc mogę pomóc graczom. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):Tak, ale wolę grać na nonsteam. 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-3 h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):w dni robocze od 15-17 do 23, weekendy od 12-22 13. Staż w Counter-Strike 1.6:1,5 roku 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków):Tak :) Podanie odrzucone,zapraszam za tydzień. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrZySiO91 11 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 1. Nick: KrZySiO 2. Imię: Krzysztof 3. Wiek:25 4. Znajomość AMX (1-10): 8/10 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:10/10 7. Link do swojego GameTracker'a**:http://www.gametracker.com/player/KrZySiO/193.33.177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **:Siemka mam na imię Krzysiek mam 25 lat. Pracuję na budowie. Moje hobby to grać w Piłke nożną :D Gram w cs. Jak tylko mam wolny czas :D 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Hmm naprzykład dzisiaj grałem sobie i bardzo dużo ludzi łamie regulamin. A wiem że brakuje tutaj atminstratorów... :D Będę tempił tych co łamią regulamin... :D 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):NIE 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-6h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze 17/23 week różnie 13. Staż w Counter-Strike 1.6:8 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków):TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 1. Nick: KrZySiO 2. Imię: Krzysztof 3. Wiek:25 4. Znajomość AMX (1-10): 8/10 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:10/10 7. Link do swojego GameTracker'a**:http://www.gametracker.com/player/KrZySiO/193.33.177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **:Siemka mam na imię Krzysiek mam 25 lat. Pracuję na budowie. Moje hobby to grać w Piłke nożną :D Gram w cs. Jak tylko mam wolny czas :D 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Hmm naprzykład dzisiaj grałem sobie i bardzo dużo ludzi łamie regulamin. A wiem że brakuje tutaj atminstratorów... :D Będę tempił tych co łamią regulamin... :D 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):NIE 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-6h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze 17/23 week różnie 13. Staż w Counter-Strike 1.6:8 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków):TAK Podanie przyjęte na okres próbny. Zapraszam na PW do mn9. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Zapraszam do składania podań,potrzebuję 4-5 aktywnych,ogarniętych osób. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masz2 8 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 (edytowane) 1. Nick:masz2. Imię:Łukasz3. Wiek:174. Znajomość AMX (1-10):76. Składka (tak/nie):tak7. Link do swojego GameTracker'a**:http://www.gametracker.com/player/masz/193.33.177.166:27015/8. Pare słów o sobie **: Mam na imię Łukasz. Jestem uczniem technikum o profilu technik-mechanik. W wolnych chwilach dostresowuje sie grając w cs'a i zabijając kilka zombie.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Doprowadza mnie do "białej gorączki". Fakt , że ludzie nie przestrzegają regulaminu lub go nawet no oczy nie widzieli. Chciałbym wam pomóc w łapaniu tych ludzi i odłuczeniu ich ,że tak się nie robi. Fakt ,że adminuw nie ma na serwerzejest wręcz przebijają. Gdy taki przysłowiowy "pan kowalski" zacznie używać cheatòw my zwykli i przeciętni gracze jesteśmy bez silni. Na przykład poszła skarga na ludzi którzy wspułpracują ,kampią nie wykonują celi map oczywiście są też Speed hakerzy10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak to podaj STEAM_ID:nie11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze:4-512. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 13-17Weekendy 14-1913. Staż w Counter-Strike 1.6: 5,5 lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak Edytowane 7 Czerwca 2016 przez mn9 Tylko przypomnę iż posiadasz warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 1. Nick: SzalonyProfesor 2. Imię: Mateusz 3. Wiek:20 4. Znajomość AMX (1-10): 7,5 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:średnia 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/SzalonyProfesor/193.33.177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **:Witam, mam na imię Mateusz, mam ukończone 20 lat. Lubię grać w siatkówkę oraz w gry komputerowe, Widzę, ze na serwerze brskuje adminów, jak i graczy więc postanowiłem napisać podanie. Wiem, moje Gt nie powala, ale zawsze lepsze to niż nic.Jestem w miarę możliwości przez prawie cały dzień na kompie i w miarę ogarniam 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Widzę, że mało który admin gra na serwerze a sam kiedyś dosyć długo grałem na Zombie Mod, więc mogę pomóc graczom.Tak jak wyżej napisałem, często jestem na komputera więc mogę wejść na serwer. Dodatkowojest potrzeba adminów a jak wiadomo każdy może się przydac 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):Tak, ale wolę grać na nonsteam. 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-3 h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):w dni robocze od 15-17 do 23, weekendy od 12-22 13. Staż w Counter-Strike 1.6:1,5 roku 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków):Tak,posiadalem i posiadam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 1. Nick:masz 2. Imię:Łukasz 3. Wiek:17 4. Znajomość AMX (1-10):7 6. Składka (tak/nie):tak 7. Link do swojego GameTracker'a**:http://www.gametracker.com/player/masz/193.33.177.166:27015/ 8. Pare słów o sobie **: Mam na imię Łukasz. Jestem uczniem technikum o profilu technik-mechanik. W wolnych chwilach dostresowuje sie grając w cs'a i zabijając kilka zombie. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Doprowadza mnie do "białej gorączki". Fakt , że ludzie nie przestrzegają regulaminu lub go nawet no oczy nie widzieli. Chciałbym wam pomóc w łapaniu tych ludzi i odłuczeniu ich ,że tak się nie robi. Fakt ,że adminuw nie ma na serwerze jest wręcz przebijają. Gdy taki przysłowiowy "pan kowalski" zacznie używać cheatòw my zwykli i przeciętni gracze jesteśmy bez silni. Na przykład poszła skarga na ludzi którzy wspułpracują ,kampią nie wykonują celi map oczywiście są też Speed hakerzy 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak to podaj STEAM_ID:nie 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze:4-5 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 13-17 Weekendy 14-19 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 5,5 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak Nadal posiadasz warna,odrób go,popraw GT. Podanie odrzucam. 1. Nick: SzalonyProfesor 2. Imię: Mateusz 3. Wiek:20 4. Znajomość AMX (1-10): 7,5 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:średnia 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/SzalonyProfesor/193.33.177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **:Witam, mam na imię Mateusz, mam ukończone 20 lat. Lubię grać w siatkówkę oraz w gry komputerowe, Widzę, ze na serwerze brskuje adminów, jak i graczy więc postanowiłem napisać podanie. Wiem, moje Gt nie powala, ale zawsze lepsze to niż nic.Jestem w miarę możliwości przez prawie cały dzień na kompie i w miarę ogarniam 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Widzę, że mało który admin gra na serwerze a sam kiedyś dosyć długo grałem na Zombie Mod, więc mogę pomóc graczom.Tak jak wyżej napisałem, często jestem na komputera więc mogę wejść na serwer. Dodatkowojest potrzeba adminów a jak wiadomo każdy może się przydac 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):Tak, ale wolę grać na nonsteam. 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-3 h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):w dni robocze od 15-17 do 23, weekendy od 12-22 13. Staż w Counter-Strike 1.6:1,5 roku 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków):Tak,posiadalem i posiadam :) Tak samo jak wyżej warn+twój GT to masakra(zastanów się czy zależy Ci na tym adminie.) Podanie odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funny358 38 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 1. Nick: FunnyGun 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 15 4. Znajomość AMX (1-10): 6 5. Sprawny i działający mikrofon: Narazie nie ma, ale będzie.! ;) 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: 6-7/10 :D 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/FunnyGun/193.33.177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Jestem Mateusz, lubię grać :D Jestem leniwy i da się ze mną wytrzymać xD 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ widzę, że ich potrzebujecie i lubię ZombieMod'y 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Nie wiem... :D Tak posiadam 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Ile się da... Jakieś 3-5h w dni robocze, weekend'y 3-7h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Wszystkie :D 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Nwm 6-7 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fin3ez 73 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 1. Nick: xSZYNECZKAx 2. Imię: Mateusz 3. Wiek:14 (wiem nie zachwycam ^^) 4. Znajomość AMX (1-10): 3/10(poduczę się ;)) 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:6-7/10 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/xSZYNECZKAx/193.33.177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **:Witam.Mam na imię Mateusz,interesuje się wieloma rzeczami minin. Pilka nożna,gry komputerowe,bieganie i inne sportowe rzeczy :D.W przyszlości zamierzam zostać informatykiem.No wiecej nie mam o czym pisać xD 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chciałbym zostać administratorem ponieważ wiekoszośc graczy łamie regluamin na serwerze i chciałbym coś na to poradzic. wiem wiem mialem ta skrage. nie wiedzialem ze takie cos jest karalne. to sie juz nie powtorzy i bla bla bla... 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:okolo 2-3 godz bez przerw z przerwami 3-4,5 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Robocze 14-17. weekandy ile sie da :D 13. Staż w Counter-Strike 1.6:3-4 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków):NIe. Lecz mialem vipa na bb(prawie zm xD) i bylo tam troche komend admina wiec myśle ze dam rade :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 1. Nick: FunnyGun 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 15 4. Znajomość AMX (1-10): 6 5. Sprawny i działający mikrofon: Narazie nie ma, ale będzie.! ;) 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: 6-7/10 :D 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/FunnyGun/193.33.177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Jestem Mateusz, lubię grać :D Jestem leniwy i da się ze mną wytrzymać xD 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ widzę, że ich potrzebujecie i lubię ZombieMod'y 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Nie wiem... :D Tak posiadam 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Ile się da... Jakieś 3-5h w dni robocze, weekend'y 3-7h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Wszystkie :D 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Nwm 6-7 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Tak Podanie przyjęte,tylko masz grać. Zapraszam na PW. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 1. Nick: xSZYNECZKAx 2. Imię: Mateusz 3. Wiek:14 (wiem nie zachwycam ^^) 4. Znajomość AMX (1-10): 3/10(poduczę się ;)) 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:6-7/10 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/xSZYNECZKAx/193.33.177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **:Witam.Mam na imię Mateusz,interesuje się wieloma rzeczami minin. Pilka nożna,gry komputerowe,bieganie i inne sportowe rzeczy :D.W przyszlości zamierzam zostać informatykiem.No wiecej nie mam o czym pisać xD 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chciałbym zostać administratorem ponieważ wiekoszośc graczy łamie regluamin na serwerze i chciałbym coś na to poradzic. wiem wiem mialem ta skrage. nie wiedzialem ze takie cos jest karalne. to sie juz nie powtorzy i bla bla bla... 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:okolo 2-3 godz bez przerw z przerwami 3-4,5 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Robocze 14-17. weekandy ile sie da :D 13. Staż w Counter-Strike 1.6:3-4 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków):NIe. Lecz mialem vipa na bb(prawie zm xD) i bylo tam troche komend admina wiec myśle ze dam rade :3 Podanie przyjęte na okres próbny. Zapraszam na PW. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPiotrekX 19 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) 1. Nick: Piotrek -_- 2. Imię: Piotr 3. Wiek:18 4. Znajomość AMX (1-10): 6/7 5. Sprawny i działający mikrofon:chwilowo nie działa ale jeśli będzie potrzebny zawsze mogę skorzystać z laptopa ;) 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:9 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Piotrek%20-_-/193.33.177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **:Mam na imię Piotrek mam 18 lat w wolnym czasie lubię grac na komputerze. Interesuję się sportem itp. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym nim zostać ponieważ lubię na nim grac i gram na im nie od dziś :D 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od 2 do 3 godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): To zależy od tego ile mam czasu ale teraz raczej będę grać codziennie. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 6 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Tak ale dość dawno temu. Edytowane 30 Czerwca 2016 przez Piotrek6681 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 1. Nick: Piotrek -_- 2. Imię: Piotr 3. Wiek:18 4. Znajomość AMX (1-10): 6/7 5. Sprawny i działający mikrofon:chwilowo nie działa ale jeśli będzie potrzebny zawsze mogę skorzystać z laptopa ;) 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:9 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Piotrek%20-_-/193.33.177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **:Mam na imię Piotrek mam 18 lat w wolnym czasie lubię grac na komputerze. Interesuję się sportem itp. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym nim zostać ponieważ lubię na nim grac i gram na im nie od dziś :D 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od 2 do 3 godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): To zależy od tego ile mam czasu ale teraz raczej będę grać codziennie. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 6 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Tak ale dość dawno temu. Wspólnie z mn zdecydowaliśmy, że damy Ci szansę. Zostajesz przyjęty na okres próbny, w którym będziemy wymagać aby Twoja aktywność na serwerze się poprawiła. Zapraszam na PW. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AhMeD*DeToNaToR*.* 119 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) 1. Nick: AhMeD*DeToNaToR*.* 2. Imię: Jakub 3. Wiek:17 4. Znajomość AMX (1-10): 5/10 5. Sprawny i działający mikrofon:tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:średnie ale wszystko idzie poprawić 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/AhMeD%2ADetoNator%2A.%2A/193.33.177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **:Mam na imię Jakub pochodzę z województwa Mazowieckiego mam 17 lat na serwerze zombie mod gram już trochę pod tym nickiem niedługo chcę pomóc graczom z serwera jak tylko mogę z każdą moją grą staram się rozmieszać graczy. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:tak jak wyżej chce pomóc graczom serwera ew.rozmieszać ludzi :) 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-3,3.5 h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):9/10 do czasem 14/16 13. Staż w Counter-Strike 1.6:ok.5 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków):tak Edytowane 27 Lipca 2016 przez Kandydat Na Bota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 1. Nick: AhMeD*DeToNaToR*.* 2. Imię: Jakub 3. Wiek:17 4. Znajomość AMX (1-10): 5/10 5. Sprawny i działający mikrofon:tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:średnie ale wszystko idzie poprawić 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/AhMeD%2ADetoNator%2A.%2A/193.33.177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **:Mam na imię Jakub pochodzę z województwa Mazowieckiego mam 17 lat na serwerze zombie mod gram już trochę pod tym nickiem niedługo chcę pomóc graczom z serwera jak tylko mogę z każdą moją grą staram się rozmieszać graczy. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:tak jak wyżej chce pomóc graczom serwera ew.rozmieszać ludzi :) 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-3,3.5 h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):9/10 do czasem 14/16 13. Staż w Counter-Strike 1.6:ok.5 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków):tak Podanie przyjęte na okres próbny. Zapraszam na PW. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi