Appl3. 86 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 1. Serwer: Cod 45klvl 2. Nick: Sna1per <3 3. Imię: Paweł 4. Wiek: 19 5. Znajomość Amxx(0/10): 8/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): TAK 7. Składka(Tak/Nie): NIE 8. Czas spędzony na forum: 30h na tamtym stylu. Teraz pisze 5 minut:P 9. Opisać siebie: Nie będę się rozpisywał bo nie mam co o sobie napisać , interesują mnie samochody , lubie popracować pod maską. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chciałbym pomóc administracji w łapaniu cheaterów. 11. Linki do reklam: http://cs-tygrysek.com/Thread-Zapraszamy-na-cs-classic-pl http://apokalipsa-cs.xaa.pl/viewtopic.php?t=6532 http://edivision.pl/topic/39646-zapraszamy-na-cs-classicpl/ http://cs-babajaga.eu/showthread.php?tid=168 http://firezone.pl/index.php/topic/73-zapraszamy-na-cs-classicpl/ 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: Aim demko i perm. Wh ss i perm -Gdy ktoś nadużywa micro: Ostrzeżenie jak nic nie da ban od 5 do 30 minut -Nadużywa Kultury na serwerze: Ostrzeżenie jak nic nie da ban od 5 do 30 minut 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Ns Dla siwego Miałem admina nie raz nie dwa Na srw mam juz 40 h po premce Jak płaci się składkę to ma się premke - a Paweł pisał , że adm jest za darmo i nie trzeba płacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Jestem na tak. Reklamy, wiek, mikro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ~BoCiK~ Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Jestem na Tak -Amx -Wiek -Reklamy -Często widzę na Serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TytanNiebios 15 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Na tak spełniasz all wymagania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Na TAK - Reklamy - Wiek - Amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Na tak ogarniesz, amx, wiek ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 amx ogarnia , wiek , reklamy na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 No oczywiście ze na tak ;D Wymagania wszystkie ma dlaczego nie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 5/5- składka- więcej siedź na serwie- z twoja obsługa amx`a nie jestem pewienNIE, podanie złóż za 2 tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intoksynato 0 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Na TAK -Ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Na Tak : - Często na serwie - Wiek - Amx - Ogarnie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesso 0 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Oczywiście tak -Wiek -Amx Ogarnie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 +reklamy +amx TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Ogarnie , amx Tak ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Ja jestem na TAK! Często cie widze na serwerze, znajomość amx 8/10 można dać mu szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato. 0 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 JESTEM NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheater. 2 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Jestem na tak. - wiek - AMXX - mikrofon - aktywność na forum - przyjemne dla oka podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: TAKJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi