MusK 21 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Imię: KacperWiek: 17 latStaż na forum: Od listopada, czyli 4 miesiąceDoświadczenie w moderowaniu: Byłem moderatorem na 2 forach o tematyce csIle czasu możesz poświęcić dla forum ?: 2h dziennie to moje minimumDlaczego właśnie Ty: Jestem znany na forum, z większością graczy żyję w zgodzie. Ogarniam moderatora. Wiele tematów nie jest zamykanych, i ludzie nabijają na nich posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Jestem na tak. Masz już UbTeam i się sprawdzasz. Ale mogłeś się bardziej rozpisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 no nie wiem : ))) .. tematy raczej był zamkniete : )) , moze teraz ze nowe forum .. no ale jestem na TAK .. raczej ogarniasz , udzielasz sie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Na TAK Wiek Wymagania Ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Jestem na nie... Nie ogarniasz, nie umiesz czytać i ortografia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 TerroRka ja nwm skąd ty wiesz , że nie umie czytać albo nie zna podstaw ortografii ale ja nigdy nie widziałem aby coś napisał z błędem Jestem na tak Wymagania wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`eS.! 36 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Jestem na Tak, żadnych przeciwwskazań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Większość głosów na tak i ja również Daje Ci szanse moderatora z czym zamykam również rekrutacje.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi