Złota Owca 624 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Cześć wam :), dzisiaj szedłem sobie do sklepu i myślalem nad rapsami mazowieckiego Macina. i wpadłem na pomysł konkursu. A mianowicie Wojny Raperów. Wyglądałoby to tak, że jest przykładowo 8 graczy i 4 rundy, każdy z każdym. Następnie spośród tych 8 graczy jury wybrałoby 4 finalistów, mierzących się w półfinale. W końcu 2 najlepszych walczy o wygraną. Na czym polega sam konkurs od strony zawodnika? Otóż, każdy z tych 8 graczy ma "disować" swojego przeciwnika. Oczywiście myślę tu o kulturalnym disie a nie samych "cenzura". Osoba wygrana przecchodzi do walki z wygranym z innego pojedynku itd. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Czemu nie, całkiem spoko, tylko kto by zorganizował taki konkurs. Jakieś nagrody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Pomysł na prawdę dobry. Ale. Nie wiem czy było by dużo chętnych, ale coś takiego łatwiej zorganizować, niż np. 1 z 10. A nagrody na pewno się jakieś znajdą. ^^ :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Pomysł bardzo fajny, ale tak jak Kasia napisała też nie wiem czy będzie dużo chętnych + obawiam się, że te dissy mogą pójść o krok za daleko znając tutejszych ludzi xD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 JEZU jakby to wypalilo to biere udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 (edytowane) Pomysł dobry ale będzie kiepsko z uczestnikami. Edytowane 18 Maja 2016 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Ja myślałam o tym, żeby zrobić np jakiś wieczór z freestyle'm. Działałoby to na zasadzie podobnej do tego co prezentował dziś Marcin. Myślę, ze nawet jeżeli byłoby te 3 czy 4 osobę chętne to nie byłoby to złe, a takie osoby już kojarzę. Jako słuchacze moglibyśmy zapodawać im tematy, DJ włączałby im bit i mieliby dajmy na to 2 albo 3 minuty na najlepszy freestyle. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Odpada. Ludzie w tych czasach to chodzące ameby gdzie ich "dissy" skończą się do takiego stopnia,ze staną na balkonie i będą myśleć żeby skakać. Odpada bo w tych czasach jedyne teksty są tak załośne,ze to jest nie pojęte. A do Freestyle jak się zapiszę przynajmniej 6-8 to mozna zrobić bo z 4 osobami to tak tylko 4fun niż konkursc 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Stanowcze nie. Myślę, że podczas tych "dissów" może paść troszkę słów za dużo... + nie wiem czy znalazło by się więcej niż ~4 osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 (edytowane) A co powiecie na to żeby zamiast dissowania się, podawać własnie jakieś tematy i osoba występująca będzie o nich coś nawijać? Edytowane 19 Maja 2016 przez Pynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 ooo takie bitwy mogą być ok publiczność by dawała a oni musieli by na to zarapować xD lepszy pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daddy 57 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Spoczko pomysł.Dawno takiego konkursu nie widziałem więc można spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Więc co z tym freestylem na ts3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Jeżeli jest ktoś chętny w organizacji konkursu z chęcią pomoge w zapowiedzi oraz reklamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Konkurs mogę zorganizować. Chciałabym jednak żebyście określili co bardziej Wam odpowiada. Dissowanie się, czyli coś typu tyralnia, czy freestyle, czyli tak jak wyżej napisałam, działałoby to na zasadzie tego, że albo ja wymyślę tematy, które później uczestnicy będą losować, albo na bieżąco będą wybierane osoby, które jakiś temat podsuną. Dałabym znać na czym to dokładnie miałoby polegać, alebwstępnie chciałabym wiedzieć, która opcja Wam bardziej odpowiada. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Ja jestem za freestyle. Disowanie może się źle skończyć a na dodatek już słyszę płacz po konkursie. Disowanie możecie sobie sami zrobić na prywatnym kanale :D ~ i tak robicie xD Edytowane 25 Maja 2016 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Konkurs mogę zorganizować. Chciałabym jednak żebyście określili co bardziej Wam odpowiada. Dissowanie się, czyli coś typu tyralnia, czy freestyle, czyli tak jak wyżej napisałam, działałoby to na zasadzie tego, że albo ja wymyślę tematy, które później uczestnicy będą losować, albo na bieżąco będą wybierane osoby, które jakiś temat podsuną. Dałabym znać na czym to dokładnie miałoby polegać, alebwstępnie chciałabym wiedzieć, która opcja Wam bardziej odpowiada. Na początku byłem zdania, że dissowanie się by było lepsze ale jak się zastanowiłem to może to się posunąć do "jeżdzenia" po rodzicach i to już by nie była zabawa ;d. Dlatego myślę, że freestyle byłby znacznie lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi