Shino 1 881 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Nick: Shinozaki Powod rezygnacji: Problem z internetem. Cos od siebie: Nigdy nie miałem zamiaru pisać rezygnacji sam od siebie, zawsze lubiłem robić to co tutaj robię, ale nie mam serca pisać kolejnej nieobecności z tym samym powodem. Chcę zrezygnować ze wszystkich powierzonych mi rang. Z sieci oczywiście nie odchodzę, więc nie będę się z nikim żegnać. Zacznijmy od tego co jeszcze mam w zaległości. PumasS - wywiad z Tobą tak jak obiecałem przeprowadzę, szkoda że nie miałeś czasu wczoraj, ale obiecałem, że go przeprowadzimy to tak będzie. Postaram się odezwać w sobotę, jesteś mój, więc nie uciekaj do innych redaktorów ^^. Odnośnie serwera DR:GO, Kriss - wybrałem Ciebie, bo wiem, że się do tego nadajesz, ten serwer jest naprawdę skarbem, więc pielęgnuj go. Gdybyś miał jakiś problem wal do mnie śmiało, zawsze postaram się pomóc. Dogaduj się tam z Karolem dobrze. W sumie chciałbym podziękować też niektórym osobom za to, co osiągnąłem na tej sieci, bez nich by mi się w to w życiu nie udało. Kardziu - bardzo Ci dziękuję za danie mi szansy jako admin DRa, jesteś strasznie w porządku człowiekiem, nie wiem dlaczego ludzie tak bardzo za Tobą nie przepadali na serwerze... Dzięki za wszystko mistrzu. FOOLISH - zapewne teraz tego nie przeczytasz nie mając rangi, ale tak czy inaczej dziękuję za powierzenie mi funkcji zastępcy opiekuna, a następnie głównego opiekuna serwera. Praca z Tobą nigdy mi się nie nudziła. Trzymaj się tam mocno. Karol - dziękuję za przecudowną współpracę jeżeli chodzi o bardziej techniczną stronę serwera. Zawsze znalazłeś dla mnie czas. Dziękuję Ci z całego serca w swoim i serwera imieniu. Dziqu, Dragomix, Hepi, Miszczak - pomagajcie tam Krissowi, wiem że dacie radę. Dziękuję za wszystko. Teraz może tak bardziej redaktorowo... Pyniu - wielki ukłon w Twoją stronę. Dziękuję Ci za wszystko co dla mnie zrobiłaś jako redaktor, dziękuję, że skusiłaś mnie, by złożyć podanie. Dziękuję, że do końca we mnie wierzyłaś i zawsze wysłuchałaś. Niech Cię tam na tym tsie za dużo nie podrywają ^^ Kinga - w Twoją stronę też ukłon jak najbardziej zasłużony. Jesteś filarem tego kącika redaktorskiego, jego matką. Dziękuję Ci za każdą rozmowę na tsie, za każdą pomoc i wspólną grę. Jesteś wielka. Marina - dziękuję, że mimo mojego zachowania względem Ciebie, Ty mnie dalej byłaś w stanie słuchać. Dbaj tam mocno z Kingą i Shanell o ten kącik, wiem że wiele możecie i wiele może się wam udać. Shanell - niestety nie miałem okazji Ciebie poznać, ale tak czy inaczej dziękuję, że pomagasz tym dwóm śmieszkom wyżej z kącikiem. Twoje recenzje są dobre, oby tak dalej, powodzenia ! Rias - Ty braciszku jesteś nup i zero i wiesz, że ja Tobie mogę dziękować codziennie. Oczywiście będę wchodził na forum, a kiedy sytuacja z internetem mi się ustabilizuje (czerwiec) to na pewno zacznę grać i wrzucać coś do kącika. Do rang zapewne nie wrócę, nie będę się o żadną starał, bo pewnie nie tylko ja uważam, że na nie zwyczajnie nie zasłużyłem i nie wywiązywałem się dobrze ze swoich obowiązków. Jeszcze raz dziękuję za wszystko, w razie czego będę zaglądał na forum. :) 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 20 Maja 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Dziękuje bardzo za zaangażowanie i pomoc. Mam nadzieję, że szybko wrócisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 20 Maja 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi