Esme 2 242 Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Sygnatury 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Ta 1 sygnatura mi się podoba nawet :) Ale ja bym jeszcze nad napisami popracowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Druga sygnatura najlepsza. Choć nie potrzebne to rozmazanie na skrzydle. Ta ostatnia jakaś taka dziwna, nic do siebie nie pasuje xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Nudy :x 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Ogólnie fajnie to wygląda, tylko napis do zmiany ;p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Moim zdaniem napis elegancko pasuje ;d Przeważnie nie podobają mi się tak mocno kolorystyczne prace, ale za tą chętnie dam plusiora, pinknie jest! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Wszystko git choć nie podobają mi się te "liście" po lewej stronie. Ostatni wyraz świetnie wyszedł, mogłaś zrobić wszystkie w tym stylu. Lubię to. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Jestem podobnego zdania co mako :v jakbyś zrobiła wszystkie napisy w stylu tego ostatniego byłoby idealnie :v. Bardzo ładna praca :v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Nie, niee panowie, w ten sposób ta praca jest na swój sposób wyjątkowa i tak Esme chciała chyba to pokazać. Jak dla mnie świetnie to wygląda ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Kolejny raz mi się nudzi :x 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Ciekawe :) + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Praca super <3 Jak dla mnie nie ma się do czego przyczepić. Kolor napisu bardzo dobrze dobrany do tła i te efekty :) Leci plusik + Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez Black Hunter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 fajne bo kolorowewszystko co kolorowe to fajne :D Nudy :x ta fajna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Ostatnia praca bardzo fajna, choć moim zdaniem środek prześwietlony. I niepotrzebna ta tekstura dymu xd Ale jest progres widać ;d zacznij w ps coś tworzyć :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) PS to skomplikowane g. Predzej schudne niz naucze sie z niego korzystac chociaz w takim stopniu jak z Gimpa. Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez mako HAHAHAHHAHAHA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Dla mnie najlepiej wyszedl ci ten grrrr wiesz kotek xD Te jego zielone oczka. Ale te tygrysy tez są b.spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 znowu nudy :x Sygnaturki: 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Pierwsza praca naprawdę świetna, nie ma się do czego przyczepić, podoba mi się mocno. Druga.. Usunąłbym tą plamę w rogu, dodał cień do napisu i pięknie ;d W trzeciej nie podoba mi się czcionka, poza tym również bardzo fajnie. Jest progres ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Mikasa po prostu zajebista. Biere to na tło do siebie, no cudo po prostu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) Dobrę tylko w tym napisie ,,Dreams" te ,,E" jest nie widoczne Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez Itachi Uchiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 3 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Kolejny raz x3 nudy xD + okropny spadek formy :X Avatary Sygnatury Tło 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Pierwsza praca bardzo spoko, podoba mi się. Avatary: Zackov fajnie wyszedł, Slyphor o tylko napis który mi się nie podoba :x Zackov całkiem, całkiem choć ten napis cs-classic taki dziwny :v Sygnatury: Gerlo te tekstury nie pasują kompletnie :v Diamentowy wyszło świetnie, możesz mi zrobić taką ;d No rules jakieś takie dziwne, daj jakiś cień w napisach czy coś Ten dym w napisie freak dziwnie wyszedł xd Nie wiem co zrobiłaś w tym drugim tle ale podoba mi się. Dobrze jest ogólnie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Aine bomba, znowu biorę to na tapetę i tło xD Więcej takich! Avek z Noragami też świetny i dla Diamentowego prace też mi się podobają :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 16 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Po małej przerwie, jest tragedia XD Sygnatury Avatary 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Sygnatura dla Diamentowego bardzo ładnie ci wyszła, zreszta reszta prac równiez :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi