promistrz 598 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Nick: (podajemy swój nick) mistrz Opis problemu: (Opisz dokładnie z jakim problemem się borykasz) A wiec tak po sformatowaniu laptopa cs strasznie sie scina nawet w menu , oprcz cs to wszysto elegancko dzila :google itp ScreenShoot: (zrób zdjęcie i umieść go na naszym hostingu / jeżeli screen jest niepotrzebny nie umieszczasz)- System operacyjny: (XP/Vista/7/8/10 i inne) windows 7 Kontakt: (gg/steam/pw) forum , steam Inne: Edytowane 25 Maja 2016 przez ODSMistrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Być może masz ustawiony fps_max na bardzo malo xd jak odpalisz csa wpisz fps_max 100 w konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Jeśli to (up) nie pomoże, zainstaluj CS'a ponownie, na "czysto". sprawdź czy przy włączeniu gry nie włączają się dziwne procesy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Specyfikacja komputera? Zmieniałeś jakieś części? Formatowałeś kompa, a nie zapomniałeś przypadkiem o sterownikach? SlimDrivers ściągnij ten program i wyszukaj nim wszystkie sterowniki, i zainstaluj (prosty w obsłudze, wymaga znajomości angielskiego na poziomie przedszkolaka). Ogarnij te sterowniki i daj znać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 U mnie ten sam problem mistrzu ,tyle że ja mam cs'a z tej sieci (nie wiem jak ty) i win10 ,rozwiązuje go jedna rzecz a mianowicie to gdy podłącze do niego ładowarkę i się ładuje ,nie wiem czemu bo wcześniej tego problemu nie miałem i nie mam w żadnej innej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi