Omega* 2 077 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 itemshop coming chyba 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 itemshop coming chyba BOGACZU XD Mam nadzieję, że wszyscy którzy się zapisali naprawdę będą grać a nie napisali tego żeby nabić sobie posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 itemshop coming chyba Widzę, że ten is nie będzie biedny ^^ :ninja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Mapa M1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Mapa M1 Widziałem xd W którym królestwie będziemy grać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Widziałem xd W którym królestwie będziemy grać? te wzorowane na jinno na mpc jest to dokladnie opisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 te wzorowane na jinno na mpc jest to dokladnie opisane okok xd nie wiedziałem dokładnie czy wy bardziej za Jinno czy za Shinsoo xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 dodam że gramy w Ebisu - zielone - Jinno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) Myślę że nie będziemy się nudzić na tym serwie :) Edytowane 13 Czerwca 2016 przez Zeus446 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Też zagram, ale jeszcze nie wiem jaki nick. ;) ale przynajmniej zagram szamanką. :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) Nick: Neffju Profesja: Szaman (Smok) Edytowane 13 Czerwca 2016 przez Neffju 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 closed beta https://www.youtube.com/watch?time_continue=18&v=J5zEnlCDQWc 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★ ZDW ★ 43 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Nick: Martinn Profesja: Sura - WP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 (edytowane) Też zagram, ale jeszcze nie wiem jaki nick. ;) ale przynajmniej zagram szamanką. :p No i fajnie :D. Narazie zapisałem pod nickiem Shanell żeby nikomu się nie myliło Nick: Neffju Profesja: Szaman (Smok) Zapisanyy Nick: Martinn Profesja: Sura - WP Też zapisany :D Widzę, że aktywnie się zapisujecie do wspólnej gry na serwerze - to dobrze :D Jest już nas wszystkich 16 osób z sieci. closed beta https://www.youtube.com/watch?time_continue=18&v=J5zEnlCDQWc Noo xd fajnie to wygląda! Do startu serwera zostało już tylko 4dni! Serwer startuje 18.06 o godz. 19:00 Dokładny licznik ile do startu znajdziecie na stronie http://www.mpcforum.pl/topic/1546818-antarispl-prywatny-serwer-metin2/ Nie wiem czy będziemy robić prezentację gildii czy nie? bo widzę, że na forum już jest dział do prezentacji gildii. @edit: Edytowane 15 Czerwca 2016 przez Dawidia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 (edytowane) "Hej wszystkim! Udostępniamy Wam jeden dzień, podczas którego będziecie mieli okazję sprawdzić jak wstępnie wygląda nasz projekt. Dzień otwarty (inaczej; otwarte beta-testy) rozpoczną się jutro (2016-06-17) w godzinach 10-11. Client zostanie udostępniony na stronie (jeszcze przed startem otwartych testów), do której link znajdziecie w zaktualizowanej już prezentacji (w nocy ją zaktualizujemy) lub na naszym oficjalnym Facebooku. Podobnie z rejestracją - znajdziecie ją na stronie. Podczas trwania dnia otwartego nie będziemy nadawać specjalnych umiejętności, przedmiotów i innych podobnych rzeczy. Każdy z Was będzie mógł sprawdzić jak wygląda serwer i przyjrzeć się temu, co tworzyliśmy przez ten cały czas. W trakcie dnia otwartego prosimy zwracać uwagę na to, że sama maszyna ma prawo paść przez ataki, które zapewne się pojawią. Miejcie to na uwadze. Ten dzień nam (administracji) ma powiedzieć czego możemy się spodziewać od naszych potencjalnych e-wrogów. Na sam dzień startu na taką ewentualność posiadamy przygotowane dodatkowe serwery przez które będziemy mogli przefiltrować cały ruch, który do nas dociera. :) Serwer wyłączymy w godzinach wieczornych i rozpoczniemy przygotowania do startu. Wszelkie błędy, na które wpadniecie podczas tego dnia będziecie mogli zgłaszać na support.antaris.pl, który prawdopodobnie także uruchomimy ranem lub w nocy. Chcemy także poinformować, że jeśli ktoś dokona zakupu w Itemshopie jakiegoś przedmiotu już na otwartą betę to administracja nie zwróci czasu przedmiotu. Płatności po otworzeniu strony WWW mogą być jeszcze nie dostępne - dotpay będzie musiał zweryfikować parę rzeczy." Pozdrawiamy, zespół Antaris.pl Edytowane 16 Czerwca 2016 przez Omєga * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Na samej becie będzie pewno sporo osób, między innymi ja :ninja: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Jeżeli ktoś będzie chciał razem ze mną być na open beta zapraszam na mój kanał od godziny 10;00 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 (edytowane) Ja to dalej się zastanawiam co z naszą strefą na tsie :D Omega? :D Na becie może będę :D Edytowane 16 Czerwca 2016 przez Dawidia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 (edytowane) Ja to dalej się zastanawiam co z naszą strefą na tsie :D Omega? :D Na becie może będę :D Strefa będzie ale musi być ileś tam osób dziennie bo zostanie usunięta. A jak nie bedzie osób aż tylu na tsie to skoczymy na głównego tsa antarisa i tam sobie zrobimy strefe i git ;) Edytowane 16 Czerwca 2016 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Strefa będzie ale musi być ileś tam osób dziennie bo zostanie usunięta. A jak nie bedzie osób aż tylu na tsie to skoczymy na głównego tsa antarisa i tam sobie zrobimy strefe i git ;) Mogę kompa na noc cały czas zostawiać :D ludzie na ts'ie będą, spokojnie :D. START SERWERA JUŻ ZA 2 DNI! 18.06 - SOBOTA O GODZINIE 19:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Mogę kompa na noc cały czas zostawiać :D ludzie na ts'ie będą, spokojnie :D. START SERWERA JUŻ ZA 2 DNI! 18.06 - SOBOTA O GODZINIE 19:00 musi być 8 osób dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Będę w sobotę na pewno do zoba :) esssa (: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Witajcie, z racji, iż strona serwera jest jeszcze niedostępna, to client zostanie udostępniony w tym temacie. Nowe hostingi zostaną dodawane w ciągu najbliższych kilkudziesięciu minut/godzin. Uprzedzam, że patcher jest specjalnie wyłączony do czasu startu bety. https://uploadfiles.io/b034107 https://mega.nz/#!y9ZkjA5C!wGXmgiVKRYRnz6Fc2ENEd5R1RDnjZpzZqaMlptvYfec 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 STREFA 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 jest już pomysł na nazwę gildii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi