Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 (edytowane) Nick: siwy Nowy nick: Miłosz Czemu chcesz zmienić nick? : Już kiedyś myślałem nad tym, nie chcę abyście się zwracali do mnie przez siwy a po imieniu. Edytowane 1 Czerwca 2016 przez Pawel.? Nawet po zmianie nicku pozostaniesz Siwy :D ~ Pawel.? 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Błąd systemu Nazwa może zawierać tylko te znaki: a-zA-Z0-9-ś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 (edytowane) To z jakiej paki ty masz w nicku serduszko. To jest dopiero błąd systemu Chciałem sobie nick zmienić na imie, i jest problem z prostym "Ł" . A, może powinienem się udać do urzędu stanu cywilnego żeby wyeliminować 'błąd systemu' i usunąć Ł w moim imieniu? Edytowane 4 Czerwca 2016 przez Siwy 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Jako iż wiele osób ustawiało sobie idiotyczne nicki, głównie znaki specjalne, które potem powodowały same problemy, to ustawiłem dostępne znaki a-zA-Z0-9 więc zamiast wyjeżdżając z urzędem stanu cywilnego warto może podziękować osobom, które przesadzały z ustawianiem sobie nicków. Prawo nie działa wstecz, więc skoro ustawiłem to z dwa miechy temu, to jak system miał to zmienić kilkunastu tysiącom użytkowników?Polskie znaki dodam dzisiaj 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Nick został zmieniony. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi