Miłosz 2,789 Posted June 1, 2016 Share Posted June 1, 2016 (edited) Nick: siwy Nowy nick: Miłosz Czemu chcesz zmienić nick? : Już kiedyś myślałem nad tym, nie chcę abyście się zwracali do mnie przez siwy a po imieniu. Edited June 1, 2016 by Pawel.? Nawet po zmianie nicku pozostaniesz Siwy :D ~ Pawel.? 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besi523 3,023 Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Błąd systemu Nazwa może zawierać tylko te znaki: a-zA-Z0-9-ś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted June 4, 2016 Author Share Posted June 4, 2016 (edited) To z jakiej paki ty masz w nicku serduszko. To jest dopiero błąd systemu Chciałem sobie nick zmienić na imie, i jest problem z prostym "Ł" . A, może powinienem się udać do urzędu stanu cywilnego żeby wyeliminować 'błąd systemu' i usunąć Ł w moim imieniu? Edited June 4, 2016 by Siwy 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted June 6, 2016 Root Share Posted June 6, 2016 Jako iż wiele osób ustawiało sobie idiotyczne nicki, głównie znaki specjalne, które potem powodowały same problemy, to ustawiłem dostępne znaki a-zA-Z0-9 więc zamiast wyjeżdżając z urzędem stanu cywilnego warto może podziękować osobom, które przesadzały z ustawianiem sobie nicków. Prawo nie działa wstecz, więc skoro ustawiłem to z dwa miechy temu, to jak system miał to zmienić kilkunastu tysiącom użytkowników?Polskie znaki dodam dzisiaj 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted June 6, 2016 Root Share Posted June 6, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Nick został zmieniony. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts