eQu 113 Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 (edited) Problem jest taki że na dzień dziecka została wprowadzona mapa de_overpass. Jak by opiekunka serwera mogła przywrócić mapę de_inferno. Serwer stoi pusty gdy ładuje się mapa de_overpass a gdy wraca de_dust2 i de_mirage to znów ludzie wchodzą na serwer. Wiec jak by było to możliwe proszę o jak najszybsze zmienienie mapy na poprzednią. Edited June 3, 2016 by eQu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,386 Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 (edited) Zacytuję: Serwer stoi pusty gdy ładuje się mapa de_inferno Czyli gracze nie wchodzą na inferno? I w tym momencie cie już nie rozumiem. Wcześniej był problem, bo było inferno teraz że overpass, a może wy chcecie tylko dd2 i mirage? W tym momencie pokazuję jak by było z inną mapą, w poście o dniu dziecka poinformowałam że mapa będzie do końca tygodnia i prosiłam o wiadomości na pw jeśli były by jakieś problemy z tą mapą, tylko ty się skarżyłeś,że ci się to nie podoba, ale ty jesteś jeden niestety, więc stwierdziłam, że do końca tygodnia zostanie (tylko tego tygodnia) --->. http://forum.cs-classic.pl/topic/48317-niespodzianka-na-dzień-dziecka/?p=292885 Edited June 3, 2016 by Kasiaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexterovsky 13 Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 (edited) "Serwer stoi pusty gdy ładuje się mapa de_inferno" @Rinka Myśle ze chciał napisać de_overpass ;) A co do mapy to do poniedzialku moze postac. Edited June 3, 2016 by Dexterovsky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,386 Posted June 6, 2016 Share Posted June 6, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Niepotrzebny temat, mogłeś napisać na steam o tym. Jak obiecałam mapa Inferno została z dniem dzisiejszym ponownie dodana do cyklu map. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts