Ofensywny 4 Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: Ofensywn[Y] 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Gracz 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Szocik 4.IP/SID oskarzanego*: "Szocik" 1304 STEAM_2:0:1503246546 5 24:40 24 0 5.Data i godzina:04.06.2016 około 22:20 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): http://pokazywarka.pl/fgizw6/ świadek `GeniuS 7.Opis sytuacji: Szocik i Crazy ( na Crazy już skarga jest) wielokrotnie mnie i Geniusa obrażali, Szocik wypowiedział nam "wojnę" i każdego kto wbił na serwer pytał po czyjej jest stronie. Wielokrotnie ci gracze robili ducha ( można to sprawdzić na logach, mapa chemical) *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geniu 21 Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 (edited) Mogę to potwierdzić gdy Szocik raz został zabity przez Ofensywnego wymyślił sobie jakąś wojne i co chwile wypisywał wulgarymy w naszą strone. Edit #1 Co do ducha to mam zrobionego ss lecz nie wrzucałem go ponieważ nie uchwyciłem na screenie nazw graczy którzy go robili. Edited June 4, 2016 by Geniu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,606 Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Skarga przyjęta. Gracz został zbanowany na okres 3 godzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,606 Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts