Ofensywny 4 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: Ofensywn[Y] 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Gracz 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Szocik 4.IP/SID oskarzanego*: "Szocik" 1304 STEAM_2:0:1503246546 5 24:40 24 0 5.Data i godzina:04.06.2016 około 22:20 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): http://pokazywarka.pl/fgizw6/ świadek `GeniuS 7.Opis sytuacji: Szocik i Crazy ( na Crazy już skarga jest) wielokrotnie mnie i Geniusa obrażali, Szocik wypowiedział nam "wojnę" i każdego kto wbił na serwer pytał po czyjej jest stronie. Wielokrotnie ci gracze robili ducha ( można to sprawdzić na logach, mapa chemical) *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniu 21 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 (edytowane) Mogę to potwierdzić gdy Szocik raz został zabity przez Ofensywnego wymyślił sobie jakąś wojne i co chwile wypisywał wulgarymy w naszą strone. Edit #1 Co do ducha to mam zrobionego ss lecz nie wrzucałem go ponieważ nie uchwyciłem na screenie nazw graczy którzy go robili. Edytowane 4 Czerwca 2016 przez Geniu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Skarga przyjęta. Gracz został zbanowany na okres 3 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi