Złota Owca 624 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:SzzalonyProfesor 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Straznicy 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Bracon,NAVI"[PRO] 4.IP/SID oskarzanego*:to straznicy 5.Data i godzina:05.06.2016 18:05 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):hltv, proArtur'r 7.Opis sytuacji:Więc jest mapa jb_minecraft_v3 i Bracon oraz navi sa straznikami. Bracon mowi odwoluje wam szystkie nakazy i zakazy, zakanczam wszystkie zabawy. poczym mowi ostatnia reakcja zaloz czapke jamajka. wszyscy procz mnie i proartura zalozyli poczym navi i bracon nas zabili. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zakańcza się najpierw zabawę a następnie odwołuje się wszystkie zakazy i nakazy. HLTV odpada ponieważ nie słychać rozmów przez mikro. Świadek ma 24h na wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Nie wiem czy on ma wgl konto na forum ale chyba havi przy tym tez byl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 (edytowane) to do bracona prosze pretensje on powiedział te słowa a ja niesłuchałem wgl bracon prowadził to prosze do niego pretensje szalony botku :) Edytowane 5 Czerwca 2016 przez Pawel.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 (edytowane) to do bracona prosze pretensje on powiedział te słowa a ja niesłuchałem wgl Skoro mowisz ze on powiedział te słowa to jak mogłeś nie sluchac? Zakańcza się najpierw zabawę a następnie odwołuje się wszystkie zakazy i nakazy. HLTV odpada ponieważ nie słychać rozmów przez mikro. Świadek ma 24h na wypowiedź. Nie chodzi o to że źle powiedział tylko o to ze nie rozpoczął zabawy, a co co założyli przezyli Edytowane 5 Czerwca 2016 przez Pawel.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Panowie wyżej, opcja "edytuj", gdy chcecie coś dodać, tym razem pisze Wam to ostrzegawczo. Następnym razem polecą warny, nie spamować mi w skardze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:SzzalonyProfesor 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Straznicy 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Bracon,NAVI"[PRO] 4.IP/SID oskarzanego*:to straznicy 5.Data i godzina:05.06.2016 18:05 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):hltv, proArtur'r 7.Opis sytuacji:Więc jest mapa jb_minecraft_v3 i Bracon oraz navi sa straznikami. Bracon mowi odwoluje wam szystkie nakazy i zakazy, zakanczam wszystkie zabawy. poczym mowi ostatnia reakcja zaloz czapke jamajka. wszyscy procz mnie i proartura zalozyli poczym navi i bracon nas zabili. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Z tego co ja tu rozumiem to po 1 odwolal wszystkie nakazy i zakazy i nie zakonczyl najpierw zabawy (tak jak byc powinno) po 2 zabil was nie slusznie bo nie rozpoczal zabawy i kazal zalozyc czapke wy nie zalozyliscie i was zabil wiec.... Edytowane 6 Czerwca 2016 przez BorixonC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Dokładnie, najpierw zakańczamy zabawę, potem odwołujemy nakazy i zakazy. A gdy nie rozpocznie się zabawy komenda ostatnia reakcja zrób coś znaczy tyle samo co komenda: Kamień. Co jednak nie znaczy, że skarga zostanie przyjęta, bo potrzeba świadków. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Świadek nie wypowiedział się. Co za tym idzie nie mogę przyjąć skargi bez dowodów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi