Adisek1337 114 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:Adis -_- 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Hames 4.IP/SID oskarzanego*:Nie potrzebne 5.Data i godzina:2016.06.05 19:12 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):Navi i inni gracze 7.Opis sytuacji:Było wg ja bylem w ct i chodziłem kolo gracza Hames mnie slapnoł ok. odszedłem i poszedłem gdzie indziej powiedzialem dla beki "slapaj mnie az do nieba" po czym on mnie slaynoł i napisał "jestes w niebie" *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 to prawda mnie tez pare razy slapał bo pan policjant mial zyczenie i wziol bezruch a hames mnie obijal - slapal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 "Było wg ja bylem w ct i chodziłem kolo gracza Hames mnie slapnoł ok. odszedłem i poszedłem gdzie indziej powiedzialem dla beki" tutaj nic nie rozumiem xD w sumie róbta co chcecie i tak zrezygnowałem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi