Adisek1337 114 Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:Adis -_- 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Hames 4.IP/SID oskarzanego*:Nie potrzebne 5.Data i godzina:2016.06.05 19:12 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):Navi i inni gracze 7.Opis sytuacji:Było wg ja bylem w ct i chodziłem kolo gracza Hames mnie slapnoł ok. odszedłem i poszedłem gdzie indziej powiedzialem dla beki "slapaj mnie az do nieba" po czym on mnie slaynoł i napisał "jestes w niebie" *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViXaPiXa 221 Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 to prawda mnie tez pare razy slapał bo pan policjant mial zyczenie i wziol bezruch a hames mnie obijal - slapal Link to comment Share on other sites More sharing options...
szoguun 1,568 Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 "Było wg ja bylem w ct i chodziłem kolo gracza Hames mnie slapnoł ok. odszedłem i poszedłem gdzie indziej powiedzialem dla beki" tutaj nic nie rozumiem xD w sumie róbta co chcecie i tak zrezygnowałem xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygus 2,415 Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts