Złota Owca 624 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Oceniać :V :) :D PS. Może zajmę się tym na stałe xd Edytowane 6 Czerwca 2016 przez ProfesorekK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 1 zdjęcie w miarę ok. 2 mi się w ogóle nie podoba. W obu zdjęciach dodałeś tylko napis. 5/10 za 1 pracę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Jakościowo jest strasznie :/. Rzucają mi się w oczy same piksele. Napisy też bardzo średnie. Nie widać ich za bardzo i nie pasują. Kolorystyka jest chyba najlepsza w tym wszystkim, ale i tak nie powala. Najpierw skup się bardziej na jakości zdjęcia + kolorystyce. Potem dodawaj napisy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Dokładniesłaba jakość i napisy nie pasujądruga praca byłąby ciekawa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 (edytowane) Zaznaczam, że kłótnie proszę od razu kierować na PW. Posty zostały ukryte, a Wy rozwiążcie to jakkolwiek chcecie, ale nie tutaj. PS jak macie z tym problem to zapraszam do mnie na PW. Edytowane 7 Czerwca 2016 przez Weronikaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Rzeczywiście amatorka xd czcionki nie pasują, napisy też nie no i słaba jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 (edytowane) A to jak wypada ? :D A tutaj inny obraz troche przerobiony Edytowane 8 Czerwca 2016 przez ProfesorekK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Tekstu prawie nie widać i moim zdaniem za dużo kolorów :/ Co do drugiej pracy mi jakoś nie przypada do gustu :/ Obie doatają takie mocne 3-4/10 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 (edytowane) Masakrycznie słaba jakoś i do tego napisy które w ogóle nie pasują. Rób prace które zawierają mniej kolorów bo jak na razie tęcze ;d Popracuj jeszcze Edytowane 8 Czerwca 2016 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Praca dla mako. Niezbyt wiem, ale zawsze cooś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Powiem tak, stawiaj na ilość, nie jakość, poświęć więcej czasu, poczytaj poradniki, coś może Cię oświeci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Praca dla mako. Niezbyt wiem, ale zawsze cooś Nie dodałeś w niej nic, prócz napisu.. więc raczej nie powinieneś nazywać to swoją pracą ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Dla Optimusa Praca Dla TGM Inna praca dla TGM "VISION" - Avengers Edit@ Tak wiem, ale zanim go wsadzilem wydawał się lepszy. Przynajmniej to już choć trochę przypomina to co trzeba. Ale dalej dużo brakuje. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 W sumie ten avek z hitmanem najlepszy. Vision nie wiem co tu się stanęło nawet, jakaś radioaktywna praca xd za dużo efektów. Ćwicz, długa droga przed Tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Dzisiejsza zabawa online w grafika xd A tu oryginał I teraz nie bedzie że to nie moja praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Szczerze Ci z serduszka polecam ;) Na edytorach online nic ciekawego nie zdziałasz, co tylko potwierdzają Twoje kolorowanki wyżej ;) Jak nie czujesz się pewnie w takich programach to krok po kroku oglądaj tutoriale, będzie lepiej, zobaczysz.. tylko odstaw te edytory.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Szczerze Ci z serduszka polecam ;) Na edytorach online nic ciekawego nie zdziałasz, co tylko potwierdzają Twoje kolorowanki wyżej ;) Jak nie czujesz się pewnie w takich programach to krok po kroku oglądaj tutoriale, będzie lepiej, zobaczysz.. tylko odstaw te edytory.......... Chyba jednak nieszczerze i bez serduszka. Gimp to gówno. Nie oszukujmy się. Interfejs nie jest przejrzysty, ma mniej funkcji niż photoshop. Ale fakt na edytorach online nie zrobisz praktycznie nic. Ściągnij tego photoshopa i po problemie. Pisałem mu na pw że mogę mu pomóc z photoshopem jak chce się uczyć. Pierwsze zdanie to sarkazm.. Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez mako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Gimp to gówno. Nie oszukujmy się. Interfejs nie jest przejrzysty, ma mniej funkcji niż photoshop. To już zależy co potrafisz zrobić z tym programem. Na początek może skorzystać z gimpa (ja używam i nie mogę narzekać, choć nie zajmuje się tym na poważnie) z czasem może przerzucić sie na photoshopa. Skoro ma więcej funkcji, to szybciej załapie gimpa, na dobry start. I nie łam moich słów. To było z serduszka, a już na pewno szczerze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Praktycznie wszystko co można zrobić w photoshopie można też wykonać w gimpie, po prostu potrzeba więcej pracy albo kombinowania. Ale już bez zbędnego pieprzenia, kilka tutoriali i powinno być dobrze. Rób prace, jak efekt końcowy nie będzie zadowalający to usuwaj i od nowa, z czasem będzie coraz lepiej :) Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez LuukY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Prace wydaja sie byc ciekawsze :) Trening czyni mistrza hitman mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Nieoficjalna propozycja sygnatutki dla mnie Praca dla perma tez nieoficjalna Dnia 10.08.2016 o 20:42, Black Hunter napisał: W pierwszej pracy popraw kolor tekstu Druga niezła Powiem tak, pierwsza robiona on-line a druga Photoshop. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 W pierwszej pracy popraw kolor tekstu :) Druga niezła ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Widać różnicę już xD może będzie dobrze :v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Dobra, to ja się wypowiem, chociaż naprawdę rzadkoooo to robię. Prace do tej ostatniej są koszmarne, można powiedzieć nawet robione na "odwal", bez pomysłu, można powiedzieć też, jakbyś nawet wtedy chęci nie miał do tego. Popracuj na tym jeśli chcesz robić coś fajnego. Nie rób czegoś na siłę, nie o to chodzi. A co do ostatnich to w porównaniu są o wiele lepsze od pierwszych, postęp wielki. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Nie moje gusta.. Slabiutko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi