BUUuu 5 Posted June 8, 2016 Share Posted June 8, 2016 Nick: BUU! Link do SS: -Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : BUU! [AMXBans] Reason : ' ??? ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 6000305 ' Serwer: Go mod :) Link do bana: http://classicowyamx...ist.php?bid=738Dodam, że wgrałem sobie gotowy cfg.I wszedłem na serwer i gdy klikałem mouse1 (lpm) to pokazywało bind na czacie.(przykład : [silver IV] *DEAD* BUU! : ALLCFG.com - Bce CFG HA ALLCFG.com 241)Pokazało to z 2 może 3 razy podczas gdy pestkowałem w jakiegoś enemy...Potem poszedłem sobie na spec ponieważ musiałem coś zrobić.Wracam a tutaj perm... Proszę o jak najszybsze UB :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
polaczekkkkkkkkkk 1,807 Posted June 8, 2016 Share Posted June 8, 2016 Admin ma 24h na podanie powodu zbanowania gracza Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychux 378 Posted June 8, 2016 Share Posted June 8, 2016 (edited) więc tak wziąłem to jako reklame , albo czit dlatego powod mojego bana to znaiki zapytania gdyznie niewiedzialem czy to reklama czy co no ale jezeli wczytujesz cfg z tego co wiem nie wyskakuje zaden komunikat podmieniasz pliki config cfg i tyle wiec podejrzane to dla mnie troche ;d Edited June 8, 2016 by Niema Rady Na Poslady Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUUuu 5 Posted June 8, 2016 Author Share Posted June 8, 2016 więc tak wziąłem to jako reklame , albo czit dlatego powod mojego bana to znaiki zapytania gdyznie niewiedzialem czy to reklama czy co no ale jezeli wczytujesz cfg z tego co wiem nie wyskakuje zaden komunikat podmieniasz pliki config cfg i tyle wiec podejrzane to dla mnie troche ;d Powiedz, ze żartujesz... Gotowy config ma w sobie już bindy zrobione przez "autora" configu... Nie sprawdzałem od wewnątrz tego configa... Więc nie wiedziałem, ze koleś zrobi binda na LPM... A po drugie jakim cudem pomyślałeś, ze to cheat skoro nawet w tym bindzie pisze " allcfg.***" Link to comment Share on other sites More sharing options...
polaczekkkkkkkkkk 1,807 Posted June 8, 2016 Share Posted June 8, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts